Dr.Hauschkan uudet tuotteet ikääntyvälle iholle

Unknown.jpeg

Luonnonkosmetiikkasarja Dr.Hauschka toi helmikuun alussa 2020 markkinoille ikääntyvää ihoa uudistavan päivävoiteen ja öljyn. Tuotteet on kehitetty erityisesti yli 55- vuotiaan ihon tarpeisiin. Vaihdevuosien, ja sen myötä kuivuneen ja herkistyneen ihon kanssa kamppaileva Leena Waggoner koekäytti tuotteita kuukauden. 

Tänä vuonna tämän viisikymmentäkolme vuotta täyttävän luonnonkosmetiikkasarjan kaikki tuotteet valmistetaan eteläisessä Saksassa, WALA Heilmittel GmbH-lääketehtaan tiloissa. Siellä sijaitsevat myös yrityksen tuotekehitys, rohtokasvipuutarha sekä kasvilaboratorio. Dr.Hauschkan kaikki valmistusaineet ovat peräisin luonnosta. Osa valmistukseen käytettävistä kasveista tulee omasta puutarhasta ja osa yhteistyöviljelmiltä ympäri maailmaa. Näistä kaikista yllämainituista syistä Dr. Hauschka on luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Ja siksi siitä puhuttaessa käytetään yleisesti ilmaisua Premium luonnonkosmetiikka.

Unknown-1.jpeg

Itse tutustuin Dr.Hauschkaan 80-luvulla asuessani Saksassa. Kehoni mennessä epäkuntoon turvauduin homeopaatin apuun, joka neuvoi iho ongelmiini Dr.Hauschkan tuotteita. Sain niiden avulla loisto tuloksia ja olen niistä ajoista lähtien käyttänyt toimivaksi havaitsemiani tuotteita aina tarpeen mukaan.

Dr.Hauschkan Regenerating- tuotesarja on suunnattu aikuisen naisen tarpeisiin, ja se pitää sisällään kahdeksan tuotetta. Sarjaan lanseerattiin alkuvuodesta 2020 kaksi uutta tuotetta Renegerating Intense Uudistava Päivävoide sekä Uudistava Öljyseerumi. Molemmat tuotteet on kehitetty erityisesti yli 55- vuotiaan ihon tarpeisiin. Sillä iän myötä myös ihon hoitotarpeet muuttuvat. Vuosien kasaantuessa iho kuivuu, joka puolestaan lisää kasvojen juonteita. Myös hormonaaliset muutokset vaihdevuosien aikana ovat haasteellisia iholle. Ihoa kuumottaa, kiristää ja pistelee. Kutiavaan ja kuivaan ihoon tulee myös helposti tulehduksia. Ikääntyvä iho vaatii enemmän hoitoa, joka on ajoittain haasteellista, ellei jopa epätoivoista. Kokeiltua tulee jos jonkinlaista tuotetta, joka voisi  mahdollisesti helpottaa tilannetta. 

Olen 59-vuotias, ja kamppaillut jo vuosia vaihdevuosien oireiden kanssa. Minulla on aina ollut kuiva ja herkkä iho, joka on iän myötä kuivunut entisestään. Kuiva ihoni on kutiava kauttaaltaan, ei pelkästään kasvojen alueella. Välillä tuntuu siltä ettei mikään rasva maailmassa riitä oireiden taltuttamiseen. Hoitamattomana ihoni on helposti veltto ja samea.

Regenerating Intense Uudistava päivävoide on hoitavampi kuin Regenerating sarjan päivävoide. Intense sarjan päivävoiteessa on oratuomen kukka- ja marjauutetta, mantelimaitoa ja öljyä sekä oliiviöljyä, jotka tekevät voiteesta runsaamman ja kosteamman, kuitenkaan tekemättä siitä liian paksua. Regenerating Intense päivävoide tuoksuu yrtille. Tuoksu josta moni tunnistaa Dr.Hauschkan tuotteet. Kyseessä on kuitenkin aito yrttinen tuoksu, ei synteettinen, ja se haihtuu nopeasti rasvan levittämisen jälkeen.

Regenerating Day Cream Intensive

Regenerating Day Cream Intensive

Ensin kokeilin pelkästään Regenerating Intense Uudistavaa päivävoidetta. Voide imeytyi hyvin, mutta ihoni tuntui iltaisin kuivalta. Seuraavana päivänä sekoitin päivävoiteeseen Regeneratig Intense Uudistavaa öljyseerumia ja yhdistelmä toimi minulle heti paremmin. Voide levittyi helposti ja tuntui liukkaalta, ei paksulta. Ihoni tuntui joustavalta koko päivän, iltaan asti.  Öljyseerumi sekoitetaan aina voiteeseen tai laitetaan voiteen päälle, ei koskaan alle. Öljy tehostaa voidetta ja kun sen levittää iholle viimeisenä auttaa se sitomaan kosteuden. Vapaapäivänä levitin öljyn voiteen päälle, jolloin ihoni kosteutui todella hyvin, mutta suosittelen toimimaan näin vain pakkassäällä, sillä hitaasti imeiytyvä öljy suojaa ihoa paleltumisilta. Öljyn vaikuttavat aineet ovat oliivi- ja manteliöljy sekä oratuomenkukkauute. Pidin erityisesti siitä ajatuksesta, että öljyn avulla pystyin säätelemään voiteen runsautta. Sillä tämän ikäisen ihmisen ihon kosteutus tarpeet muuttuvat päivästä toiseen. 

Muutaman viikon käytön jälkeen ihoni oli hehkuva, napakan tuntuinen ja kirkas. Iho on nyt sävyltään tasaisempi, punoitus on kadonnut. Tiedän jo nyt, että pitkällä tähtäimellä nämä tuotteet tulevat vahvistamaan ihoani ja se tulee pysymään terveenä.

Regenerating Oil Serum Intensive

Regenerating Oil Serum Intensive

Dr.Hauschkan suosittelee öljypitoisten tuotteiden käyttöä vain aamuisin. Yöksi suositellaan rasvattomia hoitotuotteita, jotta iho saa hetken hengittää ja uudistua sisältäpäin. Rasvattomia hoitotuotteita ovat muun muassa kosteuttava seerumi sekä erilaiset tehokuurit ihon tarpeen mukaan. Tässä iässä ei ole tarkoitus näyttää kaksikymppiseltä vaan paremmalta. Hyvin hoidettu iho antaa itseluottamusta ja meikki hyvin hoidetulla iholla näyttää myös paremmalta. Hyvinvointiin kuuluu omasta ulkonäöstä huolehtiminen ja iästä riippumatta kosmetiikan käyttö. Vain sinä pidät itsestäsi huolta, ei kukaan muu. Ihomme vaatii iän karttuessa hoitavampia tuotteita näyttääkseen ja tuntuakseen hyvältä.

Aikuisen naisen Regenerating sarjaan kuuluu kahdeksan tuotetta. Day Cream, Eye Cream, Serum, Body Cream, Hand Cream, Neck and Dekollete Cream sekä Regenerative Intensive Treatment, joka on uudistava tehokuuri ikääntyvälle, helposti kuivuvalle iholle ja Intensive Treatment for Menopausal Skin, joka on tarkoitettu rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa vaihdevuosien aikana. Tämä tuote auttaa myös vaalentamaan vaihdevuosien aiheuttamia pigmenttiläiskiä. Kaikki sarjan tuotteet, Intensive Treatment tuotteita lukuunottamatta, sisältävät puna-apilaa, macadamiapähkinää, pitsi-itulehteä, oliivia ja koivua.

Ja nyt tämä tuotesarja on laajentunut kahdella uudella tehokkaasti kosteuttavalla  tuotteella, Regenerating Day Cream Intensive ja Regenerating Oil Serum Intensive

Lue myös blogistamme ”Pala taivasta ja muuta” jossa on enemmän Dr.Hauschkasta ja Ihohoitola Lupauksen taivaallisesta kasvohoidosta.

Teksti Leena Waggoner







Mile-Style