Eazy breezy

Mile-Style176_2.jpg

Eazy breezy, helppo ja näyttävä meikki kauden juhliin!

Teetkö aina saman meikin arkeen ja juhlaan? Aika moni tekee, eikä siinä ole mitään väärää, mutta jos kaipaat jotain näyttävämpää ehdotan sinulle värillistä eyelineria, jota on kaiken lisäksi helppo käyttää! Ja mikä parasta, niitä löytyy monessa eri sävyssä!

Mallillemme Jojolle laitoin kirkkaan sinistä eyelineria paksusti, koko silmän ympäri, luomivärin sijaan. Lisäsin mustaa eyelineria yläluomen sisäpuolelle ripsityveen,  näin sain lisää ryhtiä siniselle rajaukselle ja ripsiin lisää tuuheutta ja pituutta. Ilman mustan eyelinerin ”magic touchia” ripset jäävät roikkumaan ikään kuin ilmaan. Levitä kuitenkin ensin luomelle luomenpohjustusvoide, vaikka käyttäisit ainoastaan eyelineria ja ripsiväriä, sillä se pitää ne paikallaan, eli muista, aina luomenpohjustusvoidetta! Laitoin myös beigeä luomiväriä  ripsityvestä luomivakoon ja hieman mattaa luonnonvalkoista kulmaluulle antamaan valoa ja varjoa luomelle. Tässä meikissä eyeliner on kingi, vai pitäisikö sanoa queen, joten jätimme huuletkin vaaleiksi.

Valitse oikea eyeliner taitojesi mukaan. Aloittelijan kannattaa käyttää kynää tai geelimäistä eyelineria. Nestemäinen eyeliner vaatii vakaata kättä, jopa ammattilaiselta ja jos aloitat sillä, saattaa sinulla mennä usko koko hommaan! Diorin eyelinerissa, jota käytin kuvan meikissä, on tussimainen kärki, mutta itse tuote on nestemäinen ja mielestäni helppo käyttää. Vedä ensin silmän pituinen viiva. Kallista siveltimen tai kynän kärkeä kohti ripsiä jotta eyeliner menee ripsityveen asti. Töpöttele väriä ripsien väliin, jotta omaa ihoa ei jää näkyviin, kutsun tätä  (älä naura) ”nakiksi”, eli välttä ”nakkia” ja näin rajauksesta tulee tasainen ja yhtenäinen. Pienet virheet on helppo poistaa meikinpoistoliinalla. Siiven pituuden määrität itse. Merkitse ensin kynällä mihin haluat sen päättyvän. Aluksi voi tuntua hurjalta, että ”näinkö pitkä tästä tulee”, mutta rohkeasti vaan, tekemällä oppii! Siiven kärjen saat siistittyä kolmiomaisella meikkisienellä.

Yhdistele värejä mielihalujesi mukaan. Esiimerkiksi lilan luomivärin kanssa sopii mainiosti vihreä eyeliner, kun taas koralli huulipuna huutaa seurakseen turkoosia eyelineria. Punaiset ja pinkin eri sävyt eivät sovi verestäville silmille. Musta eyeliner, tai kynä, jonka levität sisäluomelle kannattaa olla vedenkestävä, jotta se pysyy hyvin paikallaan ja tuo ryhtiä ja intensiivisyyttä katseeseen. On myös hyvä muistaa, että jos eyeliner viiva tuntuu liian kovalta voit pehmentää sitä levittämällä luomiväriä sen päälle. Kannattaa myös harjoitella muutama kerta ennen H-hetkeä!

Eazy Breezy kuvasta näet, kuinka kirkas sininen eyeliner toimii värillisen asun kanssa ja kuinka se tuo mustaan asuun lisää särmää.

Mile-Style286.jpg

Malli: Joanna Pepper-Koskimo / Fondi Models

Kuvaaja: Sara Lehtomaa / Studio Fotonokka

Mile-StyleComment