Jaanan kuulas meikki

Mais naturellement!

Aikuisen naisen meikki on parhaimmillaan kuulas ja eloisa, jolloin lopputulos on nuorekas ja energinen. Hyvä ihonhoito on kaiken A ja O. Kauniilla, hyvin hoidetulla iholla meikki näyttää hyvältä. Kaikista luonnollisimman lopputuloksen saat voidemaisilla tuotteilla, joista kerron seuraavaksi.

DSC_9365.jpg

Levitin Jaanan meikin alle Sensai Glowing Base -meikinpohjustusvoiteen. Voiteessa on kullan hohtoa, joten se kuultaa kauniisti, joskin ei liikaa meikkivoiteen alta ja kiinnittää samalla meikkivoiteen koko päivän ajaksi. Ihon tummemmat kohdat voi peittää piiloon peitevoiteella, meikin alle tai sen päälle. Meikin alle on hyvä levittää omaa ihoa astetta vaaleampi sävy, kun taas meikin päälle kannattaa valita ihoa mahdollisimman lähellä oleva sävy, jolloin vältyt ”panda silmiltä”.

Tällä kertaa levitin meikin päälle Sensai Highlighting Concealer HC02 Luminous Sand –peitevoidetta. Meikkivoiteena käytin Lumenen nestemäisiä Nordic Nude sävyjä 3 ja 6. Levitin vaaleampaa meikkivoidetta kasvojen keskiosaan ja tummempaa sävyä kasvojen ulkoreunoille. Rajat on helppo häivyttää sienellä, pensselillä tai sormin. Tämä on helppo ja nopea tapa luoda luonnollisen näköiset varjostukset ja korostukset kasvoille.

Lumenen nestemäinen Invisible Illumination Watercolor Bronzer toimii aurinkopuuterin tavoin. Voit sekoittaa sitä meikkivoiteen joukkoon, jos haluat siihen enemmän sävyä, tai käyttää sellaisenaan. Jaanalle laitoin Bronzer nestettä poskiluun alapuolelle sekä kasvojen reunoille. Lisää kirkkautta kasvoille sain lisäämällä Lumenen nestemäistä Instant Illuminizer Kaunis -valopisaroita nenän varteen, amorinkaareen, kulmaluulle ja kulman yläpuolelle sekä poskipäille. Tätä tuotetta voi myös lisätä muutaman tipan meikkivoiteen joukkoon jos haluat kasvoille ”all over glown”. Jaanan poskille laitoin voidemaista NARS poskipunaa sävyä Orgasm, joka sopii kaikille ihonsävyille. 

Puuteria kehotan aina käyttämään vähän, tai ei ollenkaan. Tällä kertaa käytin Sensai Translucent Loose Powder -puuteria, joka on erittäin hienojakoinen ja sopii täydellisesti aikuiselle naiselle. Nykyiset meikkivoiteet mukautuvat hyvin ihoon, joten laita puuteria vasta sitten kun meikkivoide on imeytynyt kokonaan ja jos näet sen tarpeelliseksi. Jotta lopputulos olisi kuulas, älä puuteroi kaikkea kiiltoa pois. Clarins Fix Make-Up Spray kiinnittää meikin napakasti ja pitää sen paikallaan koko päivän ajan. Muutama painallus spray pullosta kiinniittää meikin koko päiväksi. Tuotetta voi lisätä päivän mittaan jos siltä tuntuu.

Luomelle levitin Urban Decay silmämeikin pohjustusvoidetta ja sen päälle Diorin luomiväri 646 paletista vaaleaa ja tummaa ruskeeta. Rajasin silmät Bobbi Brown Eyeliner Gel mustan sävyllä, joka on maailman paras tuote! Pysyy varmasti! Jotta saat ripsesi näyttämään pidemmiltä ja rajauksen dramaattisemmalta, rajaa myös yläluomen sisäpuoli sekä ripsien tyvi vedenkestävällä tuotteella. Ripsille laitoin Helena Rubinstein Feline Blacks mustaa mascaraa. Huulille Clarins Instant Light huulikiiltoa.

DSC_9555.jpg

 

Kaikki yllämainitsemani tuotteet sopivat hyvin normaalille ja kuivalle iholle. 

Malli: Jaana Ukkola / Modelboom

Kuvat: Mikko Rasila

Mile-StyleComment