Spring it in!

80-luvulta vahvasti vaikutteita saanut kevät on tulossa ja sen mukana ihana, raikas väripaletti! Nyt voit pukeutua päästä varpaisiin pastellin eri sävyihin, kuin kesäinen jäätelöannos tai puolestaan kirkkaisiin perusväreihin, jos ne tuntuvat enemmän omilta.

60-70-luvun muovi vilahtelee siellä täällä, mutta minihameiden sijaan suositaan rentoja, lyhyitä shortseja. Hameen käyttäjä voi taas kaivaa kynähameet kaapin uumenista esille. Sporttiteemaa voi sekoittaa kaikkiin muihin teemoihin mielensä mukaan. Suunnittelijat haluavat, että tunnet olosi mukavaksi; feel good fashion! Ja koska me kaikki rakastamme farkkuja, tarjotaan niitä meille tänä keväänä myös räätälöitynä. Tästä samasta syystä voimme yhä edelleen käyttää vaatekaapin klassikkoja, kuten trenssiä ja ruutukuoseja tuunaamalla niitä uuden näköisiksi. Pimp it! Viettelevä läpikuultavuus paljastaa melkein kaiken, mutta ei sitten kuitenkaan kaikkea ja kiiltävät pinnat, säkenöivät paljetit ja lennokkaat rimpsut ja sulat pukevat meidät illan juhliin, joissa loistamme kilpaa kuun kanssa aina aamun pikkutunneille saakka.

Mile-Style7538.jpg

Valitse housut vartalotyyppisi mukaan.

Tarjolla on nyt paljon eri pituisia, leveälahkeisia housuja sekä 80-luvun porkkanamalliset housut, jotka eivät todellakaan sovi kaikille. Valitse itsellesi housut, jotka pukevat juuri sinua parhaiten! Siinä missä leveä, täysmittainen lahje lyhentää kantajaansa, ¾ pituinen lahje pidentää sääriä.

100% rami -kauluspaita 190 e ja silkkihuivi, jossa sama printtikuvio 130 e, molemmat Samuji. Kukalliset housut 220 e, SeventyLa Matta. Kangaskengät joissa viidakkokuosi 590 e, Stuart Weitzman, Boutique Kaarina K. Pieni kori jossa puuvillakangasvuori 90 e, Samuji.

Mile-Style7623.jpg

Paksupohjaiset sandaalit ovat mukavat jalassa ja niiden avulla saat lisää pituutta! Kukalliset housut 220 e, Seventy, La Matta. Kangaskengät joissa viidakkokuosi 590 e, Stuart Weitzman, Boutique Kaarina K. Pieni kori jossa puuvillakangasvuori 90 e, Samuji.

Mile-Style8167.jpg

Räätälöity denim on yksi kevään teemoista. Ah so 80's! Minihelmainen denimmekko Alexandre Vauthier 1050 e, Boutique Kaarina K. Sormukset vasemmalta oikealle: Joy -sormus keltakulta (14K) 690 e, Play -sormus keltakulta (18K) savukvartsi 1290 e ja Play -sormus keltakulta (14K) 555 e, kaikki OZ Jewel.

Mile-Style7779.jpg

Kevään nudemeikissä

 voi olla glitteriä ja metallin eri sävyjä.

Korvakorut keltakulta (14K) pieni helmi ja karneoli  440 e. Sormukset vasen käsi vasemmalta oikealle: Joy -sormus keltakulta (14K) 690 e, Play -sormus valkokulta 14K, ruusukvartsi 810 e, Play -sormus valkokulta (14K) granaatti 790 e. Oikea käsi vasemmalta oikealle: Play -sormus keltakulta (14K) ruusukvartsi 840 e, Play sormus keltakulta (18K) savukvartsi 1290 e ja Play -sormus keltakulta (14K), 555 e.

Korujen suunnittelija Tiina Arkko , OZ Jewel. Glitter neule 35,99e, Mango, Stockmann. Takki 470 e, Samuji.

Mile-Style7916.jpg

PLASTIC FANTASTIC!

60-70-luvun muoviasut vilahtelevat siellä täällä. Elokuvasta Miehuuskoe (The Graduate, 1967) tulee mieleen neuvo, jonka vanhempi herra antoi nuorelle Dustin Hoffmannille ”There's only one word for the future my son, it's plastics!”… Sininen nahkatakki, jonka edessä ja hihoissa siniset vetoketjut 539 e, Sportmax Code, Max Mara Helsinki. Alla hihaton silkkipaita 360 e, Anna Ruohonen. Kiiltonahkaa imitoivat ohuet muovihousut 35,99 e, Mango, Kampin kauppakeskus. Pollinin siniset strassikoristeiset pistokkaat 345 e, La Matta.

 

Mile-Style8024.jpg

Kynähame korostaa vyötäröä ja pitkiä sääriä

Kevään 80-lukuun painottuvaan muotiin mahtuu myös klassisia ja naisellisia elementtejä kuten kynähame!

Pitkä takki jossa kietaisuvyö 540 e ja kynähame 240 e sekä 100% pellava neule 180 e, kaikki Samuji. Hiilenharmaa Lynton bucket bag 695 e ja erikseen myytävä olkahihna 275 e, Mulberry. Korolliset pupunkorvapistokkaat 395 e, Minna Parikka.

Mile-Style7899.jpg

Feel Good Fashion #FGF

Voit pukeutua päästä varpaisiin pastelleihin, kirkkaisiin perusväreihin tai näyttävään kuosiin.

Takki 470 e ja housut 300 e, molemmat Samuji. Alla glitterneule 35,99 e, Mango, Stockmann. Sandaalit 190 e, Samuji. Korvakorut 440e, Tiina Arkko, OZ Jewel.

Mile-Style8066.jpg

Yhdistä urheiluvaatteita muihin vaatteisiin

Urheiluvaatteita voi sekoittaa muihin vaatteisiin mielensä mukaan, mutta koska meneillään on "Feel Good Fashion" -kausi, on urheilumateriaaleista myös valmistettu räätälöityjä asuja kuten tämä ilmava jakku ja stretchmekko.

Läpikuultava, taitavasti räätälöity jakku 1400 e, Shiro Sakai, jonka alla lyhythihainen stretchmekko helmana laserilla leikattu pitsikuvio 370 e, High, molemmat Asuna. Pieni musta olkalaukku, Mini Amberly Satchel, 525 e, Mulberry ja kauppakassi 185 e, Comme Des Garçons, Asuna. Open toe nilkkurit 590 e, Stuart Weitzman, Boutique Kaarina K. Nilkkureiden sisällä Burlingtonin nilkkasukat 13,90 e, Stockmann.

Mile-Style8187.jpg

Cinderella shoes

Sequins!

Party in! Sparkles! Pastels! Ice cream girl!

Paljetein koristeltu vekkihame 196,50 e ja housut 227 e, molemmat TwinsetLoriblu'n hopeiset kengät, joissa strassein koristeltu korko 490 e, La Matta.

Mile-Style8268.jpg

Shiro Sakain suunnittelema kynähame

on rakennettu mustista ja tummansinisistä kangaskaistaleista, 645 e, Asuna. Valkoinen puuvillapaita 179 e, Toteme, Stockmann.

80-luvusta ei voi puhua mainitsematta Prinsessa Dianaa, jonka aavistuksen verran läpikuultavat pallokuosilliset mekot ovat meidän kaikkien muistissa. Nyt korostetaan olkapäitä, vyötäröä ja pitkiä sääriä!

Pallokuosillinen läpikuultava kietaisutoppi 720 e ja kietaisuhousut 840 e, Alexandre Vauthier, Boutique Kaarina K. Platform mokkasandaalit, joissa kultainen korko 175 e, Michael Kors, Stockmann. Korut OZ Jewel.

Mile-Style8491.jpg

Läpikuultavaa

Läpikuultava Christian Wijnants paitapusero 375 e ja epäsymmetrinen hame 390 e, Asuna. Vihreät sandaalit joissa strassikoristeet 505 e, MaxMara Helsinki.

 

Klassinen tai tuunattu trenssi on kevään virstanpylväs, jonka voi yhdistää jopa uimapuvun tai katukelpoisen pyjaman kanssa. Raidallisen pyjaman yläaosa 229 e ja housut 159 e, molemmat Samsøe & Samsøe. Vuoreton trenssi 840 e, Anna Ruohonen. Tods'in nahkaiset Gommino Moccasins -pistokkaat 418 e, Boutique Feminett.


  • Malli: Tiina Hillilä / Model Boom
  • Kuvat: Jouni Harala
  • Kuvankäsittely: Henry Isakoff
Mile-Style1 Comment