Concrete indeed

Kuvasimme uuden kuvasarjan suomalaisen vaatesuunnittelijan Anna Ruohosen kunniaksi. Annalle ojennetaan tänään 9.11.2017 Designmuseossa Kaj Franckin muotoilupalkinto, joka on arvovaltaisin kotimainen palkinto, jonka suunnittelija voi Suomessa saada. Kuvauspaikkana toimi uudistettu Dipoli ja malleina Iittalan markkinointijohtaja Anna Vartiainen, jonka tehtävänä on, muun muassa, tehdä maailmalla tunnetuksi Kaj Franckin Iittalalle suunnittelemaa Teema- ja Kartio-sarjaa. Anna Vartiaisen tytär Oona Anttila, puolestaan opiskelee Aalto-yliopistossa kauppakorkeakoulun maisteriksi pääaineenaan kestävä kehitys. Dipoli on toiminut tästä syksystä lähtien Aalto-yliopiston päärakennuksena.

Anna Ruohosen juhlanäyttely Designmuseossa 10.11.2017-14.1.2018 Designmuseon Galleria, Korkeavuorenkatu 23, Helsinki.

DSC09701.jpg
DSC0927-2.jpg

Arkkitehtien Raili ja Reima Pietilän suunnittelema Dipoli on vastikään remontoitu. Peruskorjauksessa on kunnioitettu Pietilöiden alkuperäisiä suunnitelmia ja rakennuksen ainutlaatuista arkkitehtuuria. Kattoikkunat ja valtavat takat on kunnostettu, ja aikojen saatossa umpeen laitettuja portaikkoja on avattu, ja alkuperäisiä betonipintoja palautettu. Dipoliin on myös avautumassa monipuolinen ravintolamaailma à la carte ravintolaa myöden.  Rakennuksen yleiset tilat ovat auki suurelle yleisölle ja sen tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille.

DSC10251.jpg

Kirkkaan oranssi lammaskarvakauluri 290 e, Onar. Fuksian sävyinen Angora Long Coat 1 150 e, Anna Ruohonen. Beige viitta kulkee nimellä Alpacca Cape 820 e ja sen alle on puettu pitkähihainen silkkimekko 680 e, molemmat Anna Ruohonen. Hanna Sarénin suunnittelema Én lierihattu 195 e, World of Tre.

DSC10171.jpg

Anna Ruohosen 

viitassa on olan yli heitettävä pitkä kaulus sekä pienet, kauniisti viimeistellyt aukot käsille.

DSC10121.jpg
Dipolin kuuluisa portaikko

Dipolin kuuluisa portaikko

Dipolin remontin yhteydessä palautettiin rakennuksen alkuperäisiä betonipintoja.

Dipolin remontin yhteydessä palautettiin rakennuksen alkuperäisiä betonipintoja.

Lyhyt vaalea lammasturkki Kriket 1 720 e,  Onar . Alla musta revitty neule, josta roikkuu pitkiä hapsuja helmassa ja hihoissa  1 490e,  Balmain , Boutique Kaarina K. Mustat silkkihousut, joissa on resori lahkeessa, Silk Jogging Trousers, 420 e ja punainen kaulaliina 150 e, molemmat  Anna Ruohonen . Kaksivärinen lammaskääntöturkki Maya 2140 e ja merinolammas kauluri 280 e, molemmat  Onar . Alla pitkähihainen silkkitoppi , Second Skin, 260 e ja nilkkapituinen hame, Kleopatra Long Skirt, 680 e,  Anna Ruohonen .

Lyhyt vaalea lammasturkki Kriket 1 720 e, Onar. Alla musta revitty neule, josta roikkuu pitkiä hapsuja helmassa ja hihoissa  1 490e, Balmain, Boutique Kaarina K. Mustat silkkihousut, joissa on resori lahkeessa, Silk Jogging Trousers, 420 e ja punainen kaulaliina 150 e, molemmat Anna Ruohonen. Kaksivärinen lammaskääntöturkki Maya 2140 e ja merinolammas kauluri 280 e, molemmat Onar. Alla pitkähihainen silkkitoppi , Second Skin, 260 e ja nilkkapituinen hame, Kleopatra Long Skirt, 680 e, Anna Ruohonen.

DSC10592.jpg
turkit.png
Paksupohjaiset  Stella McCartney  tähtikengät 699 e,  My o My .

Paksupohjaiset Stella McCartney tähtikengät 699 e, My o My.

DSC10881.jpg

viininpunaiset puolivarsisaappaat 465 e, MI.ON.

A.F. Vandevorstin  villakagastakki jossa leopardikuvioiset keinoturkis hihat 1 270 e,  My o My . Alla hihaton toppi, One Piece Silk Top, 320 e ja silkkihousut joissa resorit lahkeissa, Silk Jogging Trousers, 420 e,  Anna Ruohonen . Leopardikuosi avokkaat 450 e,  Giuseppe Zanotti , Boutique Kaarina K.  Én  lierihattu on Hanna Sarénin käsialaa 195 e,  World of Tre . Hermès kaulakoru on Annan oma.

A.F. Vandevorstin villakagastakki jossa leopardikuvioiset keinoturkis hihat 1 270 e, My o My. Alla hihaton toppi, One Piece Silk Top, 320 e ja silkkihousut joissa resorit lahkeissa, Silk Jogging Trousers, 420 e, Anna Ruohonen. Leopardikuosi avokkaat 450 e, Giuseppe Zanotti, Boutique Kaarina K. Én lierihattu on Hanna Sarénin käsialaa 195 e, World of Tre. Hermès kaulakoru on Annan oma.

Angora Long Coat 1 150 e,  Anna Ruohonen . Alla Kenzon kirjava villapaita 335 e,  My o My  ja  Redemtionin  hame jonka rusetista lähtee pitkä laahus 1 710 e ja kultaiset,   Stuart Weitzmanin  korkeakorkoiset sandaalit 470 e, molemmat Boutique Kaarina K.

Angora Long Coat 1 150 e, Anna Ruohonen. Alla Kenzon kirjava villapaita 335 e, My o My ja Redemtionin hame jonka rusetista lähtee pitkä laahus 1 710 e ja kultaiset,  Stuart Weitzmanin korkeakorkoiset sandaalit 470 e, molemmat Boutique Kaarina K.

Dipolin peruskorjauksen yhteydessä päivitetystä sisustuksesta vastasi Aalto-yliopiston alumni Tuuli Sotamaa.

Dipolin peruskorjauksen yhteydessä päivitetystä sisustuksesta vastasi Aalto-yliopiston alumni Tuuli Sotamaa.

Oonan pörröinen puolipitkä mohair takki 980 e ja suorat vajaamittaiset housut , Cigarette trousers,    460 e, molemmat  Anna Ruohonen . Neule  Brunello Cucinelli  695 e,  Boutique Feminett  ja mokkanilkkurit   314 e (30% alennuksessa ovh 448 e) Toga Pulla,  MI.ON . Annalla silkkitakki, Japanese Coat, 1050 e ja pitkähihainen silkkipaita, jossa on väljä kaula-aukko, Mathilda Shirt, 530 e,  Anna Ruohonen  . Nilkkurit 1055 e,  Giuseppe Zanotti , Boutique Kaarina K. Stretch nahkahousut ovat merkkiä  Joseph  ja Annan omat.

Oonan pörröinen puolipitkä mohair takki 980 e ja suorat vajaamittaiset housut , Cigarette trousers,    460 e, molemmat Anna Ruohonen. Neule Brunello Cucinelli 695 e, Boutique Feminett ja mokkanilkkurit   314 e (30% alennuksessa ovh 448 e) Toga Pulla, MI.ON. Annalla silkkitakki, Japanese Coat, 1050 e ja pitkähihainen silkkipaita, jossa on väljä kaula-aukko, Mathilda Shirt, 530 e, Anna Ruohonen . Nilkkurit 1055 e, Giuseppe Zanotti, Boutique Kaarina K. Stretch nahkahousut ovat merkkiä Joseph ja Annan omat.

Keinoturkistakki 99,99 e,  Object . Alla silkkitoppi, Delicate Top, 360 e ja täyspitkä hame, Kleopatra Long Skirt, 680 e,  Anna Ruohonen . Musta hupullinen villakangastakki, Soft Coat, 960 e,  Anna Ruohonen . Takin alla sininen pitkähihainen ”flat knit”, jossa väljä poolokaulus  AR by Anna Ruohonen .  Värikäs kaulaliina 140 e,  Jo Gordon ,  My o My .

Keinoturkistakki 99,99 e, Object. Alla silkkitoppi, Delicate Top, 360 e ja täyspitkä hame, Kleopatra Long Skirt, 680 e, Anna Ruohonen. Musta hupullinen villakangastakki, Soft Coat, 960 e, Anna Ruohonen. Takin alla sininen pitkähihainen ”flat knit”, jossa väljä poolokaulus AR by Anna Ruohonen.  Värikäs kaulaliina 140 e, Jo GordonMy o My.

Kuvat: Mikko Rasila

Mallit: Anna Vartiainen ja Oona Anttila

Kuvauspaikka: Dipoli

Mile-Style