Model behaviour

Ennen mallitoimisto Model Boomin perustamista Jaana Ukkola ehti työskennellä mallina maailmalla 15 vuoden ajan. Pariisi oli tukikohtana kun Jaana lensi ympäri maailmaa. Vuosikymmenien tauon jälkeen Jaanan mallin taidoissa ei näy ruostumisen merkkejä. Niksit ja asennot ovat luissa ja ytimissä. Kun on työskennellyt aikana, jolloin kuvia ei retusoitu ja filmiäkin saattoi olla vain rajattu määrä, oli vaatimustaso malleja kohtaan erilainen, kuin tänä päivänä. Erityiskiitos Ossi Piipposelle, joka päästi meidät kuvaamaan lapsuudenkotiinsa.

DSC_12321-1024x684.jpg

Firebird -kimono, 50 eur Klaus Haapaniemi ja Mia Maljojoen kultaiset ketjukorvarenkaat 135 eur, molemmat World of TreVictoria Beckham housut 579 eur, StockmannGiuseppe Zanotti stretch paljetti nilkkurit 830 eur, Boutique Kaarina K.

jaa02.jpg

Silkkipaita

249 eur ja housut 238 eur, molemmat Marc CainBoutique FeminettGiuseppe Zanottin mokkaiset nilkkurit joissa on metallinen kiilakorko, 770 eur, Boutique Kaarina KKello Chanel ja ranneke sekä vyö Hèrmes, Jaanan omat.

jaa03.jpg

Takki näyttävillä, kultaisilla pallonapeilla

1025 eur, Boutique MoschinoMycoko Espa. Olkalaukku jonka olkaimena kiemurtelee kultainen käärme 1050 eur, Red Valentino, La Matta. Takin alla Wolfordin väljä strech toppi jonka selustassa kulkee, ylhäältä alas, leveä hopeinen raita 140 eur ja leggingsit joissa hopeinen raita sivusaumassa 160 eur. Elleryn mustat nilkkurit joissa kultainen korko 770 eur, mi.no.

jaa04.jpg

Pipsa Laguksen tuunaama

H&M:n takki, johon on lisätty valkoista supia 340 eur, Find Me.  Alla FTC kashmir neule 245 eur, La Matta. Camouflage paljettihame, jossa strutsinsulkahelma 329 eur, Lalli SavolainenLuciano Padovan avokkaat 330 eur ja ketun karvapallot, joissa on magneetti kiinnitys, useita eri värejä, 75 eur, molemmat La Matta.

jaa05.jpg

Tory Burch mekko 605 eur, Mycoko Espa. Hopeiset korvarenkaat 169 eur , Guardian of the Baltic SeaWorld of Tre. Guardian of the Baltic Sea on korumallisto Itämeren hyväksi. Jokaisesta myydystä tuotteesta menee 20-40 eur Itämeren puhdistustyöhön.Rannekoru Hèrmes, Jaanan oma.

jaa06.jpg

Asun kruunaa Stephane Kelianin mokkasaappaat 839 eur, Zio.

jaa07.jpg

Pipsa Laguksen tuunaama H&M takki johon on lisätty turkis hihat 380 eur, Find Me. Kaksi isoa paljettikukka rintaneulaa à 129 eur, Marina Rinaldi Helsinki. Korvarenkaat 12,99 eur, H&M.

jaa08.jpg

Sangat Kaleos 345 eur, Walter Optiikka. Strech mekko, jonka hihansuissa ja helmassa on hapsut 1950 eur, Balmain ja sormus 450 eur , Giuseppe Zanotti, molemmat Boutique Kaarina K. Korvarenkaat 12,99 eur H&M.

 

Malli: Jaana Ukkola

Kuvat: Mikko Rasila

Mile-StyleComment