WEEKEND WALKIES

Viikonloppu luonnon helmassa, jossa aika pysähtyy. Kävelyretkiä ja oleilua, luonnon ja taiteen parissa. Hyvää oloa, rennoin rantein, ja silti aina niin tyylikkäästi. Saimme mallimme Anitta Törnen kameran eteen vuosien tauon jälkeen. Paljon ei tarvinnut suostutella, ihan pikkuisen kuitenkin. Anitta työskenteli aikoinaan mallina maailmalla. Kuvauspaikkanamme toimi kulttuurikoti Lempäälässä.

Mekko kuin taideteos,  Joy Couture  255 e,  Muotikuu .  Stetson  hattu 99 e,  Pinkomo . Punaiset avokkaat 550 e,  Giuseppe Zanotti , Boutique Kaarina K.

Mekko kuin taideteos, Joy Couture 255 e, MuotikuuStetson hattu 99 e, Pinkomo. Punaiset avokkaat 550 e, Giuseppe Zanotti, Boutique Kaarina K.

Keinoturkki 498 e, raidallinen rib poolo 238 e, suoralahkeiset stretch housut 229 e, kaikki  Marc Cain ,  Boutique Feminett .

Keinoturkki 498 e, raidallinen rib poolo 238 e, suoralahkeiset stretch housut 229 e, kaikki Marc CainBoutique Feminett.

a6.jpg

Kuoseja voi yhdistellä villisti ja vapaasti. Ripaus 70-lukua ei ole tänä syksynä pahitteeksi.

Matalapohjaiset avokkaat 259 e,  Marc Cain ,  Boutique Feminett .

Matalapohjaiset avokkaat 259 e, Marc CainBoutique Feminett.

a8.jpg

Luonnonhelmaan sopivat eläinkuviot. Anni Carlsson tunnetaan villeistä printeistään, erityisesti eläinprinteistä, ja laadukkaista materiaaleista. Tätä täyspitkää silkkistä hametta koristaa linnut. Hameeseen kuuluu muhkea alushame joka tuo lisää volyymiä. Anni Carlsson 945 e, Muotikuu. Topin virkaa tässä asussa toimittaa Anna Ruohosen silkkinen halterneck mekko 780 e.  Juhlavan silauksen asukokonaisuuteen tuo Balmainin kultainen vyö 990 e sekä Giuseppe Zanottin strassikengät jotka ovat auki kantapäästä 550 e, Boutique Kaarina K.

Vuoreton villakangastakki, jossa turkiskaulus ja taskut 945 e ja farkut 165 e, molemmat Weekend by MaxMara Helsinki. Silkkitoppi 520 e, Anna Ruohonen Paris. Nauhalliset nilkkurit Red Wing Shoes 339 e, PinkomoRed Wing Shoes on valmistanut yli 110 vuotta työkenkiä vaativiin olosuhteisiin kuten pelloille ja kaivoksiin. Kengät ovat aluksi kovat, mutta muokkautuvat jalkaan parin viikon käytön jälkeen ja pysyvät luottokenkinä lopun elämääsi.

a10.jpg

Klassikkohattu

Brixton Tiller 99 e, Pinkomo.

a11.jpg

Alpakkaviitta 820 e, Anna Ruohonen Paris. Alla Nanson raitapaita Kemut 59,90 e ja yli polven pituinen tummansininen kynähame Red Valentino 420 e, La Matta.

a12.jpg

Kashmir palmikkoneule 319 e ja sametti kynähame 275 e, MaxMara Helsinki. Powder Puff Sling tupsuavokkaat, Aquazzura 595 e, Nina´sÉn hattu 185 e, World of Tre.

Malli: Anitta Törne

Kuvat: Mikko Rasila

Mile-StyleComment