Onnistunut juhlameikki

20200229_MileStyle_1586.jpg

Kaupallinen yhteistyö Skincityn kanssa.

Skincity on netissä toimiva ihonhoitoklinikka, joka tarjoaa tarkoin harkitun valikoiman ammattitason ihonhoitosarjoja ja meikkejä. Skincitystä löydät markkinoiden edistyksellisimmät ihonhoitotuotteet, sekä ainutlaatuiset ihotestit analyyseineen. Skincityllä sinua palvelee aina koulutettu kosmetologi. Huolellisesti pakatut lähetykset saapuvat kotiovellesi parissa päivässä ilmaiseksi.

Miten teet onnistuneen juhlameikin? Ovatko juhlat päivällä vai illalla, kesällä tai talvella, ovat seikkoja jotka vaikuttavat olennaisesti juhlameikkiisi. Päiväsaikaan valo on armoton, silloin ihon kaikki virheet näkyvät, kun taas iltajuhlat hämärine valoineen antavat paljon anteeksi. Seuraavassa muutama vinkki onnistuneeseen juhlameikkiin.

1.    Jos juhlat ovat päivällä, suosi ohutta meikkivoidetta, jotta ihosi näyttää kauniilta ja kuulaalta. Jos juhlat ovat ulkona käytä meikki- tai meikinpohjustusvoidetta, jossa on auringonsuoja. Välttyäksesi meikkirajoilta valitse tarkkaan oman ihosi sävyinen meikkivoide. Älä koskaan käytä tummempaa sävyä näyttääksesi päivettyneeltä, koska lopputulos on aina suttuinen. Vältä myös liian paksua meikkivoidetta, joka menee “kurttuun” hikoillessa ja näyttää liian maskimaiselta. Eli ole tarkkana meikkivoiteen kanssa!

2.    Vältä liiallista puuterointia. Liika puuteri kaivaa uurteet esiin, jolloin näytät ikääsi vanhemmalta. Käytä puuterin sijaan meikinpohjustusvoidetta, joka kiinnittää meikin ja pitää tarvittaessa meikkivoiteen virheettömänä, jopa vuorokauden ympäri. Meikin kiinnityssuihke auttaa myös kiinnittämään meikin ja sitä on helppo lisätä aina tarvittaessa. Ota puuteri tai puuterilaput laukkuun mukaan. Muista myös, että liian raskaalla kädellä tehdyt varjostukset vanhentavat ja saavat pahimmillaan kasvot näytämään likaiselta.

3.    Käytä aina ripsiin ja silmänrajaukseen vedenkestäviä tuotteita. Päivällä tumma silmämeikki saattaa näyttää liian kovalta, kun taas illalla tummat silmät toimivat loistavasti. Säästä voimakkaat glitterit iltaan ja suosi päivätilaisuuksissa kevyesti kuultavia sävyjä. Metalliset tai hieman glitteriset luomivärit luovat valoa ja syvyyttä katseeseen.

4.    Meikkaa omien taitojesi mukaan. Viiden sävyn luomiväripaletin käyttö ensikertalaiselle on lähes mahdoton suoritus. Aloita yhdellä värillä ja harjoittele silmämeikki muutaman kerran ennen juhlia. Älä kokeile mitään uusia tapoja ehostaa itseäsi juhlapäivänä. Juhlameikin voi nostaa arjen yläpuolelle värillisellä silmänrajauksella (jolla saa upean efektin!) tai erivärisellä huulipunalla, kuin mitä käyttää arkena. Juhlissa saa näkyä ja tulee säväyttää, mutta tyylillä. Liian pyntätty tai liian arkinen olemus kiinnittävät huomion väärällä tavalla.

5.    Ota huomioon kokonaisuus. Puvun, kampauksen ja meikin tulee olla tilaisuuteen sopivat. Pyri huoliteltuun lopputulokseen.

20200229_MileStyle_0622.jpg

KAUNIS JA KUULAS IHO

Levitin Ronjan meikin alle MAKETHEMAKE Niacinamide Soft-Focus Primer meikinpohjustusvoidetta. Se tasoittaa ihon sävyä sekä kiinnittää meikin. 

Meikkivoiteena käytin MAKETHEMAKE Vitamin B Flawless Filter Foundation sävyä N2 ja peitevärinä MAKETHEMAKE Ceramide Elastic Concealer sävyä N2.

Meikkivoiteen päälle levitin voidemaista MAKETHEMAKE Vitamin E Illuminating Balm+Hyaluronic Gloss Pot Duo joka sisältää kaksi korostustuotetta ja saa aikaan heleän lopputuloksen.    

1863025_1.jpg
1863051_1.jpg

Poskilla ja luomella käytin kolmen sävyn palettia. MAKETHEMAKE Capric Berry Face Palette. Erinomainen tuote posken varjostuksiin, sekä silmän ylä-ja alaluomelle.   

Meikin kiinnityssuihkeena käytin MAKETHEMAKE Melon Moisture Mist. Raikkaalta melonilta tuoksuva suihke, kiinnittää meikin ja kosteuttaa. 

20200229_MileStyle_1153.jpg

KOROSTA HUULIA MATTA PUNALLA

Rajasin Ronjan silmät HOURGLASS 1.5mm Mechanical Gel Eye Linerilla. Tämän mekaanisen kynän avulla saat ohuen ja pehmeän rajauksen kätevästi. Tuote on vedenkestävä ja siitä on saatavilla 5 eri sävyä.   

Ripsivärinä käytin mustaa ja vedenkestävää By TERRY Mascara Terrybly Waterproof

Ronjan huulia korostin Laura Mercier Velour Extreme Matte Lipstick huulipunakynällä sävy Fire. Tämän tuotteen kanssa et tarvitse erikseen huultenrajauskynää. Miellyttävä matta lopputulos. Ei kuivata. Saatavilla yli 20 sävyä.

Toppi Comme des Garçons 435 e, Asuna.

Toppi Comme des Garçons 435 e, Asuna.

KOROSTA KEVYESTI PARHAITA PUOLIASI JA VÄLTÄ MEIKKAAMASTA LIIKAA

Aikuisen naisen meikin alle suosittelen By Terry Hyaluronic Hydra-Primer meikinpohjustusvoidetta. Se tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa. Lopputulos on matta, mutta ei kuiva. 

Meikkivoiteeksi levitin Noralle By Terry Hyaluronic Hydra Foundation meikkivoidetta. Tuote on ohut ja samalla peittävä. Ravitseva, sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa sekä ihoa suojaavia UV-filtereitä. Pitkäkestoinen, mattapintainen. Kuulas lopputulos. Kaikille ihotyypeille.   

1633135_1.jpg
1633013_1.jpg


Jos kaipaat puuteria, valitse By Terry Hyaluronic Hydra-Powder. Sisältää hyaluronia joka kosteuttaa, voit huoletta käyttää silmän alueella. Häivyttää ihon epätasaisuuksia, aikuisen naisen must tuote.      

Meikin kiinnityssuihkeeksi käytin Noralla HOURGLASS Veil Soft Focus Setting Spraytä. Se kiinnittää meikin jopa 24 tunniksi. 

Hopeinen Jättiankkuri kaulaketju 50cm, 520 e ja 42-45cm, 465 e, sekä Tahitihelminauha 2 158 e, molemmat  OZ Jewel. Mile-Style riipus 55 e, silkkinauhalle löytyy useita eri värivaihtoehtoja, Mia Maljojoki.

Hopeinen Jättiankkuri kaulaketju 50cm, 520 e ja 42-45cm, 465 e, sekä Tahitihelminauha 2 158 e, molemmat OZ Jewel. Mile-Style riipus 55 e, silkkinauhalle löytyy useita eri värivaihtoehtoja, Mia Maljojoki.

MUSTA SILMIEN RAJAUS LISÄÄ INTENSIIVISYYTTÄ KATSEESEEN KUTEN TÄSSÄ NORALLA.

Assymmetrinen silkkitoppi Anne-Mari Pahkala. Uuniikkikappale. Hinta tiedusteltaessa.

Assymmetrinen silkkitoppi Anne-Mari Pahkala. Uuniikkikappale. Hinta tiedusteltaessa.

KIMALLLETTA LUOMELLE

Korostin Lauran poskipäitä, nenän vartta, amorinkaarta ja kulmaluuta voidemaisella korostusvärillä HOURGLASS Vanish Flash Highlighting Stick sävy Champagne Flash. Korosta poskipäitä, nenän vartta, amorinkaarta ja kulmaluuta. 

Luomelle laitoin mikrokimalteisen luomivärin HOURGLASS Scattered Light Eyeshadow sävyt Reflect ja Aura. Kimalteet antavat katseelle ilmettä Nämä kimalteet sopivat hyvin myös aikuiselle naiselle, koska kimalteet ovat maltilliset.     

2073018_1.jpg



Silmiin laitoin mustan vedenkestävän rajauksen HOURGLASS Voyeur Waterproof Liquid Eyeliner

Huulille HOURGLASS Unreal High Shine Volumizing huulikiillon sävy Enchant.


Lauran mekko 49,99 e, H&M.

Lauran mekko 49,99 e, H&M.

KIMALTAVAT LUOMET JA MATTA HUULET OVAT TAKUUVARMA YHDISTELMÄ

Tässä laitoin Lauran huulille Laura Mercier Velour Extreme Matte Lipstick pinkin sävyn nimeltä FAB. 

Ja muotoilin kulmat kulmageelillä MAKETHEMAKE Peptide Building Brows sävyllä 03 Dark Brown. 

20200527_MileStyle_1020.jpg

THE DANCE FLOOR IS YOURS!

Kuvat Sara Lehtomaa / Fotonokka

Mallit Laura ja Nora Paparazzi Model Management sekä Ronja Pero.

Teksti, meikit ja hiukset Leena Waggoner. Kaikki meikit tehtiin Skincityn tuotteilla.

Mile-Style