Kuivien käsien hoito-opas osa 2

Kuva Holding Hands by Antonio Arcos

Kuva Holding Hands by Antonio Arcos

Käsien pesu, desinfiointi ja rasvaaminen on moninkertaistunut pandemian myötä ja tullut sitä myötä osaksi arjen rutiineja. Julkisissa tiloissa törmää usein viinalta haisevaan käsidesiin, jonka tuoksu pyörii käsissä koko päivän tai jättää kummallisen kalvon käsien iholle. Tarjonta on kirjavaa. Väärän tuotteen myötä kädet kuivuvat, jolloin niillä ei ole puolustusmekanismia ja pahimmassa tapauksessa, ne jopa tulehtuvat. Aviomieheni käsissä on ollut vuosia ihottumaa, joka pahenee aina talvisin. Käsiä on hoidettu aamuin illoin lääkärin määräämällä voiteella ja öisin kädet on vielä suojattu pumpulihansikkailla. Nyt käsidesin ja pesuaineiden myötä ihottuma on kadonnut ja kädet voivat paremmin kuin koskaan. Tässä on ensikäden tietoa siitä, miten käsiä kannattaa hoitaa, jotta ne voivat hyvin myös pandemian aikana.

Prebiootteja ja probiootteja on ollut kauneudenhoitotuotteissa jo pitkään ja nyt ne ovat myös monissa käsienhoitotuotteissa. Prebiootit ovat sokeriyhdisteitä ja hyvien, terveyttä edistävien mikrobien ravintoa. Prebioottien tarkoitus on vaikuttaa ihon mikrobiomiin luomalla hyville bakteereille ( probiooteille) kasvualustan. Probiootit ovat eläviä terveyttä edistäviä mikrobeja ja prebiootit niiden ravintoa.

ATOPIK SENSITIVE ja CLEAN BEAUTY- sarja toivat markkinoille uudet käsienhoitotuotteet. Miehelläni on ollut käytössä Clean Beauty- tuotteet ja minulla ATOPIK-tuotteet. Molemmat sarjat ovat kotimaisia NAVITER OY:n kehittämiä ja suomessa tuotettuja. 100 % vegaanisia ja gluteenittomia.

ATOPIK SENSITIVE- sarja sisältää prebiootteja, jotka tukevat ihon omaa mikrobiomia. Lisäksi tuotteet sisältävät suomalaista kaurauutetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa. Piparminttuöljy viilentää ja antaa miellyttävän tuoksun. Sarjassa on pesugeeli, käsidesi (löytyy 50 ml spray, oiva käsilaukkuun) ja käsirasva. ATOPIK SENSITIVE sarja on myynnissä apteekeissa.

Atopik_Sensitive_Kasienpuhdistusgeeli_300ml.jpg

ATOPIK SENSITIVE -pesugeeli. Prebiootit tukevat ihon mikrobiomia jokaisella pesukerralla. Kaurauute rauhoittaa ja kosteuttaa, piparmintun hento tuoksu piparminttuöljystä. 300 ml pumppupullo.

atopik_kasidesi_100ml.jpg

ATOPIK SENSITIVE- käsidesi sisältää desinfioivaa etanolia 71 % , hoitavaa kaurauutetta ja kosteuttavaa glyseriinia. Tuoksuna on piparminttuöljy. Tämä tuote on 50 ml suihkepullossa käsilaukussani. Tuote on miellyttävän tuoksuinen ja tuntuinen.   100 ml pullo, 200 ml pumppupullo ja 50 ml suihke.

Atopik_Sensitive_Kasivoide_50ml_web.jpg

ATOPIK SENSITIVE- käsivoide sisältää prebiootteja, kosteuttavaa kaurauutetta ja tuoksuu piparmintulle. Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa pehmentävä voide kuiville käsille ja kynsinauhoille. Levittyy ja imeytyy nopeasti. I LOVE IT !!!! Tästä tuotesarjasta pidän erityisesti miellyttävästä piparmintun tuoksusta ja nopeasti levittyvästä käsivoiteesta.

ryhma2-clean-beauty.jpg

CLEAN BEAUTY- sarja puolestaan sisältää probiootteja.

NAVITER CLEAN BEAUTY probioottinen käsienpuhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti jättäen ihon pehmeäksi. Se sisältää mustaherukan lehtiuutetta, joka rauhoittaa ihoa. C-vitamiinia ja probioottilysaatteja, jotka jokaisella pesukerralla tukevat ihon suojakerrosta lisää. Kevyt omenan tuoksu. 300 ml pumppupullo.

HOITAVA KÄSIDESI desinfioivana aineena kasviperäinen etanoli. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja suomalaista ratamouutetta. Piparminttuöljy antaa raikkaan tuoksun. 150 ml spray.

PROBIOOTTINEN KÄSIVOIDE on kuivien käsien pelastus. Tämä lause lukee purkin kyljessä ja pitää paikkansa. Käsivoide sisältää pehmentävää mustaherukan marjauutetta, joka tunnetaan korkeista C-vitamiini ja flavonoidipitoisuuksistaan. Probioottilysaatit rauhoittavat ja tasapainoittavat sen luontaista mikrobiostoa, vahvistaen ihon omaa suojakerrosta. Mieheni mielestä voide tuoksuu omenalle ja minun mielestäni marjoille. Joka tapauksessa tuoksu on miellyttävä. 100 ml pumppupullo.

CLEAN BEAUTY-tuotteet saatavilla Ruohonjuuri ja kauneushoitolat.

Voit lukea lisää kuivien käsien hoidosta keväällä julkaistussa KUIVAT KÄDET -jutustamme.

Arvomme yhden ATOPIK SENSITIVE tuotepaketin, joka sisältää 300 ml pesugeelin,200 ml käsidesin + 50 ml suihke käsidesin, sekä 50 ml käsirasvan. Voit osallistua arvontaan seuraamalla meitä Instagramissa @milestyleeditorial ja kommentoimalla oletko käyttänyt ATOPIK-tuotteita aikaisemmin. Arvonta tapahtuu perjantaina 27.11 ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Angel Wings by Antonio Arcos

Angel Wings by Antonio Arcos

Teksti: Leena Waggoner

Mile-Style