INNER HEART - Gedin meikki

ged01.jpg

Silmänrajauksella terävyyttä katseeseen. Pidät sitten kissarajauksesta tai klassisesta tyylistä, yhdellä pienellä viivalla saat kohotettua katseen ja luotua siihen terävyyttä. Oikealla tekniikalla, ja sinulle parhaiten sopivalla tuotteella, onnistut aina.

1. Aloita ehostaminen levittämällä kosteuttavaa meikinpohjustusvoidetta

Gedin meikin alle laitettiin kosteuttava meikinpohjustusvoide. Meikinpohjustusvoide on tuote johon kannattaa satsata. Kalleinkaan meikkivoide ei pysy koko päivää ilman pohjustusta.

Meikinpohjustusvoide: Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow*

2. Ohut meikkivoide ja peiteväri

Meikkivoiteen tulee olla ohut ja siinä tulee olla tarpeeksi pigmenttiä peittämään ja tasoittamaan iho. Levitä meikkivoide ohuesti silmien alle. Peitevärissä on runsaammin pigmenttiä kuin meikkivoiteessa joten vältä kerrostamasta peiteväriä ja meikkivoidetta , se korostaa juonteita.

  • Jos käytät peiteväriä laita se ainoastaan silmien alle ja häivytä meikkivoide sen rajaan. Tai käytä ainoastaan meikkivoidetta.

Meikkivoide: Chanel Vitalumiere*
Peiteväri: Chanel Eclat Lumiere Highlighter Pen*

3. Voidemainen poskipuna ja varjostusväri

Voidemainen poskipuna on helppo levittää meikkivoiteen päälle ja antaa kuulautta iholle. Puuterimainen tuote laitetaan aina puuterisen pohjan päälle. Voidemaisten tuotteiden päälle tulee  puuteri kerros ihosi tarpeen mukaan.

Voidemainen poskipuna: NARS Orgasm*

4. Luomen pohjustusvoide ja luomiväri

Levitä aina luomelle luomenpohjustusvoide ennen luomivärin laittoa ja sen päälle luomivärit. Luomenpohjustusvoide pitää rajaukset ja ripsivärin paikoillaan vaikka ei luomiväriä käyttäisikään. Oman ihon sävyinen peittää luomen epätasaisuudet ja tekee meikistä siistin.

Luomenpohjustusvoide: Lancome La Base Longwear Eyeshadow Base 02 Nude*

5. Paksu rajaus mustalla eyelinerilla ja runsaasti mustaa mascaraa

Silmänrajaus on nyt leveä ja näyttävä.  Jos sinulla on raskaat luomet , valitse aina vedenkestävä tuote. Rajauksen tekeminen ” yhdellä vedolla” onnistuu harvalta ammattilaiseltakaan joten ei syytä huoleen siihen löytyy omat niksinsä. Voit tehdä sen kynällä pieniä pisteitä yhdistäen ripsien tyveen. Tai tee pensselillä pieniä vetoja ripsityvessä ja lopuksi ne yhdistyvät yhdeksi viivaksi.

  • Tee aina ensin oman silmän mittainen rajaus aivan ripsityveen. Sen jälkeen voit muotoilla rajausta haluamaasi muotoon. Ripset näyttää pidemmiltä kun ripsityvi on musta ja sinne ei jää ihoa näkyviin.

Voit myös tehdä rajauksen ensin kynällä ja sen päälle nestemäisellä jolloin siitä tulee kestävämpi. Taivuta ripset ripsientaivuttajalla ennen ripsivärin laittoa. Ripsiin harjataan mascaraa aivan ripsityvestä latvaan asti.

Musta eyeliner: Bobbi Brown Gel Eyeliner*

Mascara: Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Waterproof*

6. Kulmat vedenkestävällä eyebrow geelillä

  • Kulmat ovat kasvojen raamit. Huonosti hoidetut ja rehottavat kulmat antavat epäsiistin vaikutelman.Kulmilla kohotetaan kasvojen ilme. Vanhemmiten kasvojen piirteet häviävät ja suunta on ”alaspäin” jolloin huolitellut kulmat toimivat mini faceliftin tavoin. Jos kulmasi ovat harvat niin valitse vedenkestävä tuote joka kiinnittyy ihoon paremmin.
  • Liian rasvainen tuote lähtee helposti irti eikä sillä saa toivottua lopputulosta.
  • Kynällä voit piirtää ihoon ja myös värjätä kulmia.
  • Käytä eyebrow -geeliä siten, että teet pienellä pensselillä vetoja karvojen sekaan. Puuterimainen tuote soveltuu parhaiten jos sinulla on runsaammat kulmat ja haluat niihin lisää sävyä ja muotoa.

Omien kulmien tai tyvikasvua lähinnä oleva sävy on aina paras. Liian tummat tekee teatraalisen vaikutelman ja vanhentaa.Vältä myös punertavia sävyjä ellet ole aito punapää. Kylmät ja harmaaseen taittavat sävyt sopii parhaiten. Täydellinen muoto on siipimäinen kuten Elizabeth Taylorilla aikoinaan mutta harvalla se meillä on. Siipimäisyyteen pyritään omien kasvojen ehdoilla.

Vedenkestävä eyebrow geeli: Make Up Forever Aqua Brow Waterproof sävy 10*

7. Huulet korostetaan huulen värisellä kynällä ja sen päällä huulirasva

Omien huulten värisellä kynällä saat huulista luonnollisen näköiset. Gedille käytettiin kynää pelkästään rajaukseen. Huulille ja rajauksen päälle levitettiin huulirasvaa.

  • Huulenvärinen kynä sopii käytettäväksi kaikkien huulipunien kanssa. Pelkkä kynä sellaisenaan on liian kuiva, joten päälle huulipunaa, huulikiiltoa tai huulirasvaa.

Huulikynä: MAC Subculture ja Spice*

Gedille suosittelen tuotteiksi SENSAI:n tuplapuhdistuksen CLEANSING OILin ja MILKY SOAPin ja tuplakosteutuksen LOTION 2 ja EMULSION 2 voiteilla.

  • SENSAI* Cleansing oil*  Milky Soap* Lotion 2* Emulsion 2* Tuplapuhdistus poistaa kaiken meikin ja lian ja jättää ihon raikkaaksi ja vastaanottavaiseksi kosteutukselle. Tuplakosteutuksen ansiosta iho pysyy tasapainossa .
  • SENSAI Total Lip Treatment huulien hoitotuote . Illalla levitetään huulille ja huulien ympärysiholle. Estää pystyryppyjen muodustumista ja pehmentää jo olemassa olevia. Tekee huulista pehmeät ja huulipuna näyttää paremmalta hyvin hoidetuissa huulissa.
  • SENSAI Total Lip*

 

Lue aihetta koskeva muotijuttu täältä.

Mile-StyleComment