Fine line - Sadun meikki

sa01.jpg

Kuinka korostaa päivettynyttä ihoa siten, että lopputulos on raikas ja luonnollinen? Rusketuksen voi myös hankkia purkista tai sen avulla voi pitkittää luonnollista rusketusta pitkälle syksyyn.

Päivettyneen Sadun meikissä painotimme silmiä, joista teimme tummat. Rusketusta korostavat kauniisti pronssin ja kullan sävyt, lopputuloksena on luonnollinen meikki.

 1. Sadun rusketusta korostettiin kosteuttavalla päivävoiteella ESTEE LAUDER DayWear Multi Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 . Sopii kaikille ihotyypeille ja sävyille, korostaa rusketustasi ja antaa vaalealle iholle kevyen terveen sävyn. Kevyesti peittävä, iho näyttää luonnolliselta, ei koskaan meikatulta. Sopii käytettäväksi läpi vuoden.
 2. Tummiin kohtiin BOBBI BROWN Retouching Wand sävy Medium . Peittää kuin meikkivoide , mutta on koostumukseltaan kevyempi kuin peitevoide, voi käyttää koko kasvoille. Hyvä mukaan otettavaksi meikin korjailuun.
 3. Korostukset, varjostukset ja poskipuna kaikki yhdestä paletista SISLEY Phyto-Touch Trio sävy Trio Miel Canelle . Tästä tuotteesta löytyy myös vaaleampi paletti vaalealle iholle. Toimii myös yksin iholla. Tasoittaa ja antaa kaunista hehkua ja mikä parasta , rasiassa on hyvä peili ja pieni kabuki harja, jotka kulkevat helposti käsilaukussa mukana.
 4. Ylä-ja alaluomelle BOBBI BROWN Long-Wear Cream Shadow 16 Beach Bronze sävy ja tämä luomiväri pysyy nimensä mukaisesti pitkään. Löytyy monessa eri sävyssä , metallisena ja mattana. Luomiväri hohtaa kauniisti valossa ja korostaa rusketusta. Tarpeen vaatiessa, tämän tuotteen päälle voi vielä lisätä puuterimaista luomiväriä.
 5. Ripsityvessä ulko- ja sisärajaus vedenkestävä BOBBI BROWN Long-Wear Gel Eyeliner Black      Ink 1. Monia eri värivaihtoehtoja ja pysyy uidessakin. Kokemusta on!
 6. Ripsiin harjattiin mustaa 01 Deep Black Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascaraa.
 7. Kulmien muotoiluun ANASTASIA Brow Palette sävy Dark Brown. Värinapissa on 2 sävyä joista saat aina sopivan sävyn kulmiisi.
 8. Huulien rajaus MAC sävyt Dervish ja Spice. Päällä huulirasva.

Suosi värejä

Rusketusta korostaa värit mitä parhaiten! Kesällä huuliin sopivat korallit , voimakkaat pinkit , oranssit ja punaiset sävyt. Korosta ihoasi poskipunalla tai aurinkopuuterilla, jossa on hohtoa. Rusketus tuo kasvojen piirteet esiin eri tavalla, kuin vaalea iho, joten korosta poskipäitä. Värikäs eyeliner sinisenä , turkoosina tai lilana tuo silmiesi värin esiin. Suosi luomivärejä joissa on metallista hohtoa.

Vältä mattapintaisia tuotteita

Mattaiset aurinkopuuterit ja liian tunkkaiset poskipunat tekevät likaisen näköiseksi. Mattaluomiväri liian tummana työntää silmät sisälle päähän. Liian vaalea luomiväri koko luomella tekee klovnin näköiseksi. Tummat mattaiset huulipunat jopa ruskettuneella iholla näyttävät kuolleelta. Suosi hieman metallista tai kimalteista tai kiiltävää tummassa huulipunassa, se korostaa rusketusta kauniisti.

VITA  LIBERATA  itsestäänruskettavista tuotteista löytyy monta helmeä. Tuotteissa on 80% Ecocert luomuainesosia mm. aloe veraa, meloniuutetta, shea-voita ja vadelmansiemenöljyä. Rusketusta tuottava ainesosa DHA on sokerijuurikkaasta. Mikä parasta , tuotteita löytyy monessa eri sävyssä! Lempituotteeni VITA LIBERATALTA (kuvassa yllä) :  Ten Minute Tan.  Levitetään kuoritulle ja kosteutetulle vartalolle. Annetaan vaikuttaa 10-30 min ja pestään pois. Ihana tuote , ei sotke vaatteita ja ei ikävää itsestäänruskettavien tuotteiden tuoksua. Vaikutus näkyy n. 4 tunnin kuluttua.  Self-Tanning Anti-Age Serum  kasvoille ja dekolteelle on hoitava ja vähitellen ruskettava. Tekee ihosta pehmeän. Tuntuu ylelliseltä. Voit käyttää ihovoiteesi ohella tai kanssa.  Self Tanning Night Moisture Mask  kasvoille on vähitellen ruskettava kaikille ihotyypeille. Kätevää, voit ruskettua nukkuessasi.  Trystal Mineral Bronzer  aurinkopuuteri. Löytyy eri sävy vaihtoehtoja. Voit levittää koko kasvoille tai laittaa niihin kohtiin minne aurinko osuisi . Levitä kabuki harjalla. Helppo kantaa käsilaukussa mukana . Ihanan helppo käyttää.

VITA LIBERATA itsestäänruskettavista tuotteista löytyy monta helmeä. Tuotteissa on 80% Ecocert luomuainesosia mm. aloe veraa, meloniuutetta, shea-voita ja vadelmansiemenöljyä. Rusketusta tuottava ainesosa DHA on sokerijuurikkaasta. Mikä parasta , tuotteita löytyy monessa eri sävyssä!

Lempituotteeni VITA LIBERATALTA (kuvassa yllä) :

Ten Minute Tan. Levitetään kuoritulle ja kosteutetulle vartalolle. Annetaan vaikuttaa 10-30 min ja pestään pois. Ihana tuote , ei sotke vaatteita ja ei ikävää itsestäänruskettavien tuotteiden tuoksua. Vaikutus näkyy n. 4 tunnin kuluttua.

Self-Tanning Anti-Age Serum kasvoille ja dekolteelle on hoitava ja vähitellen ruskettava. Tekee ihosta pehmeän. Tuntuu ylelliseltä. Voit käyttää ihovoiteesi ohella tai kanssa.

Self Tanning Night Moisture Mask kasvoille on vähitellen ruskettava kaikille ihotyypeille. Kätevää, voit ruskettua nukkuessasi.

Trystal Mineral Bronzer aurinkopuuteri. Löytyy eri sävy vaihtoehtoja. Voit levittää koko kasvoille tai laittaa niihin kohtiin minne aurinko osuisi . Levitä kabuki harjalla. Helppo kantaa käsilaukussa mukana . Ihanan helppo käyttää.

Itsestään ruskettavat tuotteet

Itsestäänruskettavilla tuotteilla voit ylläpitää luonnollista rusketusta tai hankkia sellaisen.                      Ennen kuin aloitat, sinun on hyvä muistaa muutama asia välttyäksesi seepra-raidoilta:

 1. Kuori ihosi, se poistaa kuolleen ihosolukon. Kuivalle iholle tulee itseruskettavia tuotteita levitettäessä väistämättä läikkiä ja raitoja.
 2. Kosteuta ihosi hyvin. Kunnolla kosteutettu iho antaa tasaisen rusketuksen.
 3. Käytä hanskaa, joka on tarkoitettu itsestäänruskettavia tuotteita varten tai ohutta kumihanskaa. Jos levität kädellä, pese kätesi hyvin levityksen jälkeen.
 4. Kun levität kasvoille suojaa hiusrajasi ja kulmakarvasi vaseliinilla. Etenkin vaaleissa kulmissa itsestäänruskettava värjää kulmat oranssiksi. Ei hyvä!
 5. Kyynärpäät ja polvet ovat aina kuivemmat kuin muu iho joten hipaise, ja todellakin hipaise, väri niihin tai älä laita ollenkaan.
 6. Jos olet erittäin vaalea niin älä valitse sitä tumminta itsestäänruskettavaa sävyä. Siitä tulee oranssi lopputulos. Itsestäänruskettavista löytyy eri sävyjä . Liian usein kerrostettuna saa myös helposti oranssin rusketuksen. Vaalealle iholle paras vaihtoehto on usein vähitellen ruskettava tuote.
 7. Maltti on valttia!
sa02.jpg

Malli: Satu/Fondi

Kuvat: Mikko Rasila

Kuvauspaikka: Hanni Koroman kaupunkiasunto

Mile-StyleComment