Flower to the People

Mekko 625 e, Muotikuu

Mekko 625 e, Muotikuu

Mallina ja näyttelijänä, Suomessa sekä maailmalla, työskennellyt Vera Jordanova (43 v) asuu nykyään New Yorkissa puolisonsa graafikko-valokuvaaja Federico Ruizin, sekä heidän poikansa, kohta kolme vuotta täyttävän, Kíran kanssa. Bulgarialaisille vanhemmille Suomessa syntynyt Vera puhuu sujuvasti useampaa kieltä ja, kun tämä kosmopoliitti oli alkukesästä pikavisiitillä Suomessa, pääsimme kuvaamaan muotijutun Linda Koskisen ja Lauri Permannon kodin upeaan kukkaloisteeseen. Tämän vanhan puutalon seiniä koristaa toinen toistaan näyttävämpi kukkatapetti, kun taas puutarhassa tulijaa tervehtii, talon emännän lempikukan pionin, värikäs kukkameri. Sisustuksen ja puutarhuroinnin lisäksi Lindan intohimona on kutominen. Veran löydät instagramista @verajordanova ja Lindan puuhia pääset seuraamaan @lindakoskinen.

Miia Halmesmaan oversize cocktail dress 259 e, Frank/ie . Giuseppe Zanottin leopardisandaalit, joissa rusetti nilkassa 880 e, Boutique Kaarina K. Olkihattu 75 e, Lifestyle .

Miia Halmesmaan oversize cocktail dress 259 e, Frank/ie. Giuseppe Zanottin leopardisandaalit, joissa rusetti nilkassa 880 e, Boutique Kaarina K. Olkihattu 75 e, Lifestyle.

Kietaisutoppi 99 e, Samsoe & Samsoe, Stockmann . Paperinarusta valmistettu uniikki hame on Muotikuusta . Giuseppe Zanottin harmaat käärmeennahka sandaalit 880 e, Boutique Kaarina K. Punottu olkikassi 248 e, Lifestyle ja olkihattu 29 e, & Other Stories . Sormus Dominique Denaiven 110 e, Mustahöyhen .

Kietaisutoppi 99 e, Samsoe & Samsoe, Stockmann. Paperinarusta valmistettu uniikki hame on Muotikuusta. Giuseppe Zanottin harmaat käärmeennahka sandaalit 880 e, Boutique Kaarina K. Punottu olkikassi 248 e, Lifestyle ja olkihattu 29 e, & Other Stories. Sormus Dominique Denaiven 110 e, Mustahöyhen.

Calvin Kleinin jakku 349,90 e ja Desigualin kuviollinen paitapusero 99 e, molemmat Stockmann . Kukalliset mikroshortsit 19,95 e, Zara . Olkihattu 75 e, Lifestyle . Hatun alle sidottu huivi 205 e, MaxMara Helsinki . Rintakoru 64 e, Persona by Marina Rinaldi Helsinki . Suomalaisen huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta valmistettu Lovian Trash Bag 220 e. Vanhat Nokian kumisaappaat lainattiin talon emmännältä.

Calvin Kleinin jakku 349,90 e ja Desigualin kuviollinen paitapusero 99 e, molemmat Stockmann. Kukalliset mikroshortsit 19,95 e, Zara. Olkihattu 75 e, Lifestyle. Hatun alle sidottu huivi 205 e, MaxMara Helsinki. Rintakoru 64 e, Persona by Marina Rinaldi Helsinki. Suomalaisen huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta valmistettu Lovian Trash Bag 220 e. Vanhat Nokian kumisaappaat lainattiin talon emmännältä.

Mekko Hugo Boss 349 e, Stockmann . Sormukset 60 e yksikköhinta ja korvarenkaat 55 e, kaikki Nest Factory .

Mekko Hugo Boss 349 e, Stockmann. Sormukset 60 e yksikköhinta ja korvarenkaat 55 e, kaikki Nest Factory.

Kukallinen toppi 39,95 e ja hame 49,95 e, molemmat Zara .

Kukallinen toppi 39,95 e ja hame 49,95 e, molemmat Zara.

Wolfordin lokakuussa liikkeeseen saapuva kukkamallisto, johon kuuluu muun muassa kuvan body 275 e, saumalliset sukkahousut, jonka kuvio on neulottu mikä tarkoittaa selkokielellä sitä, että kuvio ei leviä kun sen pukee ylle 100 e, sekä kietaisumekko 400 e. Stuart Weitzmanin open toe nilkkurit 590 e, Boutique Kaarina K. Sormus Dominique Denaiven 110 e, Mustahöyhen .

Wolfordin lokakuussa liikkeeseen saapuva kukkamallisto, johon kuuluu muun muassa kuvan body 275 e, saumalliset sukkahousut, jonka kuvio on neulottu mikä tarkoittaa selkokielellä sitä, että kuvio ei leviä kun sen pukee ylle 100 e, sekä kietaisumekko 400 e. Stuart Weitzmanin open toe nilkkurit 590 e, Boutique Kaarina K. Sormus Dominique Denaiven 110 e, Mustahöyhen.

Kuvat Kanerva Mantila

Meikki ja hiukset Leena Waggoner

Tyyli Mila Pentti

Kiitos ihanasta kuvauspaikasta Linda Koskinen ja Lauri Permanto!
Mile-Style