My Happy Hat

MileStyleEditorial-May19-14.jpg

Hattu kruunaa asun. Hyvä hattu on kuin paras ystävä. Sellainen ei löydy hetkessä, eikä siitä helpolla luovu! Käyttäjän päähän muovautunut, ja elämää omistajansa kanssa nähnyt, hattu lisää kantajansa charmia. 

Multiway viitta by Lauri Jarvinen 195 e, Liike . Multiwayta voi käyttää toppina, hameena tai viittana. 100% nokkosta. Alla valkoinen paitapusero jossa isot taskut 345 e ja vajaamittaiset housut 435 e, molemmat Comme des Garçons, Asuna . Musta olkihattu Cima Hat 160 e, Samuji . Kaulakoru Mile-Stylen omaa mallistoa, jonka on meille suunnitellut korutaiteilija Mia Maljojoki . Korusta lisää tietoa myöhemmin.

Multiway viitta by Lauri Jarvinen 195 e, Liike. Multiwayta voi käyttää toppina, hameena tai viittana. 100% nokkosta. Alla valkoinen paitapusero jossa isot taskut 345 e ja vajaamittaiset housut 435 e, molemmat Comme des Garçons, Asuna. Musta olkihattu Cima Hat 160 e, Samuji. Kaulakoru Mile-Stylen omaa mallistoa, jonka on meille suunnitellut korutaiteilija Mia Maljojoki. Korusta lisää tietoa myöhemmin.

MileStyleEditorial-May19-12.jpg
Yksityiskohta Erottaja2

Yksityiskohta Erottaja2

MileStyleEditorial-May19-6.jpg
Vihreä ilmava paitapusero jossa iso rusetti 39,95 e, Zara . Hernon ruskea takki 618 e, My O My. Weekendin lähes täysmittainen hame 295 e, MaxMara Helsinki . Pradan slingbackit 790 e, Fere . Sukat 9 e, & Other Stories.

Vihreä ilmava paitapusero jossa iso rusetti 39,95 e, Zara. Hernon ruskea takki 618 e, My O My. Weekendin lähes täysmittainen hame 295 e, MaxMara Helsinki. Pradan slingbackit 790 e, Fere. Sukat 9 e, & Other Stories.

Adean Fay-tuoli.

Adean Fay-tuoli.

Blossom Dress 790 e, Samuji . Jalassa Fiona Babouche 259 e, Terhi Pölkki . Agavesta valmistettu hattu mustilla nauhoilla 265 e, éN Hats.

Blossom Dress 790 e, Samuji. Jalassa Fiona Babouche 259 e, Terhi Pölkki. Agavesta valmistettu hattu mustilla nauhoilla 265 e, éN Hats.

MileStyleEditorial-May19-15.jpg
Ohuesta puuvillasta valmistettu Tutudress 590 e, Anna Ruohonen Paris . Olkihattu 225 e, éN Hats . Hopeinen kaulakoru ja riipus ovat Mile-Stylen omaa tulevaa mallistoa, suunnittelija Mia Maljojoki .

Ohuesta puuvillasta valmistettu Tutudress 590 e, Anna Ruohonen Paris. Olkihattu 225 e, éN Hats. Hopeinen kaulakoru ja riipus ovat Mile-Stylen omaa tulevaa mallistoa, suunnittelija Mia Maljojoki.

MileStyleEditorial-May19-1.jpg
Stand Debbie Coat 449 e ja Jill Sander Navy vajaamittaiset leveälahkeiset housut 395 e, molemmat Beam Store Helsinki. Pradan slingbackit 790 e, Fere . Musta olkihattu 225 e, éN Hats .

Stand Debbie Coat 449 e ja Jill Sander Navy vajaamittaiset leveälahkeiset housut 395 e, molemmat Beam Store Helsinki. Pradan slingbackit 790 e, Fere. Musta olkihattu 225 e, éN Hats.

MileStyleEditorial-May19-4.jpg
Takki 99 e ja kauluspaita 115 e, molemmat COS . Polvipituinen hame 480 e, Anna Ruohonen Paris . Mansur Gavriel olkalaukku 825 e, Beam Store Helsinki .

Takki 99 e ja kauluspaita 115 e, molemmat COS. Polvipituinen hame 480 e, Anna Ruohonen Paris. Mansur Gavriel olkalaukku 825 e, Beam Store Helsinki.

MileStyleEditorial-May19-18.jpg
Yksityiskohta Erottaja2

Yksityiskohta Erottaja2

Raidallinen paitis Acne Sasha Stripe 260 e, Beam Store Helsinki . Pilkullinen hame 132 e, Vainio.Seitsonen, Liike . Tummansininen olkihattu 100 e, Samuji.

Raidallinen paitis Acne Sasha Stripe 260 e, Beam Store Helsinki. Pilkullinen hame 132 e, Vainio.Seitsonen, Liike. Tummansininen olkihattu 100 e, Samuji.

Pina tuoli by Magis. Magisia tuo maahan muun muassa Zarro .

Pina tuoli by Magis. Magisia tuo maahan muun muassa Zarro.

Käärmeennahka imitaatio takki 289 e, Stand, Beam Store Helsinki . Alla hihaton haalari 395 e, COS . Tummansiniset sandaalit 250 e, Samuji .

Käärmeennahka imitaatio takki 289 e, Stand, Beam Store Helsinki. Alla hihaton haalari 395 e, COS. Tummansiniset sandaalit 250 e, Samuji.

MileStyleEditorial-May19-20.jpg
Hopeinen sormus Mile-Style logolla on tulevaa mallistoa. Suunnittelija Mia Maljojoki . Valkoinen paitapusero 345 e, Comme des Garçons, Asuna . Multiway liivi 195 e, Lauri Jarvinen Studio, Liike . Olkihattu 160 e, Samuji.

Hopeinen sormus Mile-Style logolla on tulevaa mallistoa. Suunnittelija Mia Maljojoki. Valkoinen paitapusero 345 e, Comme des Garçons, Asuna. Multiway liivi 195 e, Lauri Jarvinen Studio, Liike. Olkihattu 160 e, Samuji.

MileStyleEditorial-May19-11.jpg
Musta olkihattu 225 e, éN Hats . Stand Debbie Coat 449 e, Beam Store Helsinki

Musta olkihattu 225 e, éN Hats. Stand Debbie Coat 449 e, Beam Store Helsinki

Kuvat ja video Valoon Photography Karoliina Jääskeläinen

Tyyli ja teksti Mila Pentti

Meikki ja hiukset Leena Waggoner

Malli Meri Malja / Model Boom Management

Lokaatio Erottaja2

Lisätietoja kuvauspaikasta

 Kuvaupaikkanamme toimi  historiallinen uusrenesanssipalatsi, joka saa mittavan remontin sekä uuden ilmeen myötä myös uuden nimen, Erottaja 2.

Kuvasimme kevään muotijutun Helsingin ytimessä osoitteessa Erottajankatu 2. Tämä historiallisesti merkittävä rakennus, joka on ollut aiemmin valtion omistuksessa, avautuu ensi kertaa yleisölle syyskuussa. Aiemmin Tullihallituksen talona tunnetussa rakennuksessa järjestetään Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week 5-15.9.2019. Heti festivaalin jälkeen alkavassa remontissa kiinteistöön rakennetaan korkealaatuisia toimistoja ja talo sulkeutuu jälleen yleisöltä.

Erottaja2:seen, joka koostuu kolmesta rakennuksesta, remontoidaan korkealaatuisia monitilatoimistotiloja, joille on kasvava kysyntä. Erottajan puoleiseen katutasoon ja  Yrjönkadun puolelle on suunnitteilla ravintolatiloja. Aiemmin pysäköintialueena toiminut sisäpiha otetaan myös aktiiviseen käyttöön. Kun remontti valmistuu keväällä 2021, tulee Erottaja2:ssa yhdistymään upealla tavalla kiehtova historia sekä moderni työelämä. Kiinteistöstä tulee nykyaikaisten pienten- sekä suurten yritysten vaikuttava käyntikortti.

 Rakennuksen nykyinen omistaja yhdysvaltalainen varainhoitoyhtiö BlackRock on antanut ohjat suomalaiselle kiinteistövarainhoitoyhtiö Trevian Asset Managementille. Trevian hoitaa kiinteistön kehittämistä ja vuokrausta ja, koska nämä arvokiinteistöt ovat osittain suojeltuja tullaan muutostyöt toteuttamaan läheisessä yhteistyössä Museoviraston kanssa mikä takaa sen, että saamme myös tulevaisuudessa nauttia sisätilojen lukemattomista yksityiskohdista, joista mainittakoon kattoruusukkeet ja maalaukset, graniitti- ja puupilarit, valurautaiset yksityiskohdat, koristeelliset kakluunit (joita kiinteistössä on yli 40!), ootratut ovet sekä voimakas väritys. 

 Erottajan puoleisen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Theodor Höijer, jonka käsialaa on myös Ateneumin taidemuseo.

 Lisätietoja hankkeesta, remontista ja vuokrauksesta:

Elisa Loitto

+358 50 390 1581

Trevian Asset Management Oy

 @erottaja2helsinki

 

 

 

Mile-Style