Parlez vous Paris?

Kuvasimme kevään takkeja Pariisissa ranskalaisen näyttelijän Catherine Deneuvin kotikulmilla. Catherine asuu vasemmalla puolella jokea aivan kuten hänen hyvä ystävänsä, jo edesmennyt muotisuunnittelija, Yves Saint Laurent. Siinä ne sitten ovatkin mainittuna, Pariisin kaksi tyyli-ikonia.

Yves Saint Laurent puki aikoinaan Catherinen useampaan elokuvaan, joista ensimmäinen taisi olla Belle de Jour (1966 ohj Luis Buñuel). ”Muistan kuinka nautin siitä, kun sain niin nuorena pitää niin kauniita vaatteita” muistelee Catherine.  Catherinen naisellinen tyyli on pariisilaisen elegantti ja ajaton, jossa leopardikuosi, hyvin istuvat jakut ja kauniit kengät eivät mene koskaan pois muodista. 

Victoria Beckham toppi 419 e ja housut 395 e, molemmat Stockmann.  Pitkävartiset kynsikkäät 430 e ja leopardi-avokkaat 640 e, Giuseppe Zanotti , Boutique Kaarina K . Aurinkolasit 474 e, Jimmy Choo. Vintagetakki Jaanan oma.

Victoria Beckham toppi 419 e ja housut 395 e, molemmat Stockmann. Pitkävartiset kynsikkäät 430 e ja leopardi-avokkaat 640 e, Giuseppe Zanotti, Boutique Kaarina K. Aurinkolasit 474 e, Jimmy Choo. Vintagetakki Jaanan oma.

DSC_9231-2.jpg

       Sous le ciel

             de Paris

Tweed-jakku 99,95 e ja vajaamittaiset housut 59,95 e sekä remmiavokkaat 39,95 e, kaikki Marks & Spencer. Kashmir neule 209 e, Repeat , Boutique Feminett . Mustat nilkkasukat Falke 14,90 e, Stockmann . Mademoiselle minibag olkalaukku 820 e, ja leveä raidallinen kanvasolkahihna, Madeleine wide strap, 140 e, Longchamp .

Tweed-jakku 99,95 e ja vajaamittaiset housut 59,95 e sekä remmiavokkaat 39,95 e, kaikki Marks & Spencer. Kashmir neule 209 e, Repeat, Boutique Feminett. Mustat nilkkasukat Falke 14,90 e, Stockmann. Mademoiselle minibag olkalaukku 820 e, ja leveä raidallinen kanvasolkahihna, Madeleine wide strap, 140 e, Longchamp.

FullSizeRender[3]-2.jpg

   

 

 

DSC_9361.jpg

       

                                         

 

      I love Paris

Läpikuultava mekko 295 e, Katri Niskanen.  Leveä nahkavyö 209 e Sportmax Helsinki.  Mokkasaappaat 419 e, Pura Lopez , Zio .

Läpikuultava mekko 295 e, Katri Niskanen. Leveä nahkavyö 209 e Sportmax Helsinki. Mokkasaappaat 419 e, Pura Lopez, Zio.

Vichy ruudullinen takki 529 e, Tiger of Sweden . Alla ruudullinen tunika 69,99 e Comma ja ruudulliset vajaamittaiset housut 349 e, Theory , molemmat Stockmann. Punaiset mokka avokkaat 119 e, Unisa , Stockmann . Vichy, arkinen ruutukuosi, tuli uudestaan muotiin vuonna 1959 kun ranskalaisten seksisymboli, näyttelijä Brigitte Bardot astui alttarille tyttömäisessä Vichy-mekossa.

Vichy ruudullinen takki 529 e, Tiger of Sweden. Alla ruudullinen tunika 69,99 e Comma ja ruudulliset vajaamittaiset housut 349 e, Theory, molemmat Stockmann. Punaiset mokka avokkaat 119 e, Unisa, Stockmann.

Vichy, arkinen ruutukuosi, tuli uudestaan muotiin vuonna 1959 kun ranskalaisten seksisymboli, näyttelijä Brigitte Bardot astui alttarille tyttömäisessä Vichy-mekossa.

Lyhyt leoparditrenssi 425 e, Karen Millen , Stockmann .

Lyhyt leoparditrenssi 425 e, Karen Millen, Stockmann.

Klassinen trenssi kuuluu kevääseen 499 e, Tiger of Sweden . Alla hihaton kirkkaanpunainen ja polvipituinen kotelomekko 229 e, Marella , Stockmann . Mokka saappaat 419 e, Pura Lopez , Zio . Mademoiselle olkalaukku 970 e ja leveä raidallinen kanvasolkahihna 140 e, molemmat Longchamp . 

Klassinen trenssi kuuluu kevääseen 499 e, Tiger of Sweden. Alla hihaton kirkkaanpunainen ja polvipituinen kotelomekko 229 e, Marella, Stockmann. Mokka saappaat 419 e, Pura Lopez, Zio. Mademoiselle olkalaukku 970 e ja leveä raidallinen kanvasolkahihna 140 e, molemmat Longchamp

Malli: Jaana Ukkola / Modelboom

Kuvat: Mikko Rasila

Johanna Gullichsenille sydämellinen kiitos vieraanvaraisuudesta ja kuvauspaikasta.

http://www.johannagullichsen.com

Mile-StyleComment