Jokaiselle jotakin

1FLATCROPweb.jpg

Nyt kun kierrätyksestä ja ostoboikotista on tullut vallitsevia trendejä, on muotitaloilla, jatkuvuuden kannalta, yhä tärkeämpää tarjota asiakkailleen kaikkea mahdollista. Kenenkään mieltymyksiä ei haluta rajata muodin ulkopuolelle. Joten näiden, muotiteollisuuden kannalta, epävakaiden aikojen ansiosta löydät varmasti talven mallistoista ideoita, jotka miellyttävät ja tukevat juuri sinun tyyliäsi. Jos tyylisi on minimalistinen, sinulla on mistä valita. Jos et pidä väreistä, ei hätää, niitä ei tarvitse käyttää. Jos puolestasi rakastat ylipursuavia kuoseja, kirkkaita sävyjä ja ylilyöntejä, mahtavaa, kaikkea sitä on tarjolla. Jos retrotyyli kiinnostaa, tarjotaan sinulle vinkkejä, kuinka yhdistää raikkaalla tavalla uutta ja vanhaa. Mile-Style kokosi näihin kuviin osan syksyn trendeistä.

Paitismekko, jossa ohut kietaisuvyö samasta materiaalista 325 e, APC, Beam. Korvarenkaat H&M.

Paitismekko, jossa ohut kietaisuvyö samasta materiaalista 325 e, APC, Beam. Korvarenkaat H&M.

Hihaton toppi 69 e, leveälahkeiset ¾ housut 99 e ja takki 250 e, kaikki COS. Stand Liz keinoturkis laukku 119 e, Beam. Sixtyseven nilkkuribootsit 149 e, Zio. Korvarenkaat H&M. 70-luku näkyy syksyn siluetissa leveälahkeisina housuina ja korkeavyö…

Hihaton toppi 69 e, leveälahkeiset ¾ housut 99 e ja takki 250 e, kaikki COS. Stand Liz keinoturkis laukku 119 e, Beam. Sixtyseven nilkkuribootsit 149 e, Zio. Korvarenkaat H&M. 70-luku näkyy syksyn siluetissa leveälahkeisina housuina ja korkeavyötäröisinä hameina joissa on mieluiten hulmuava helma. Nämä yhdistetään usein paitapuseroon ja bleizeriin. Viime talven väljä karvatakki on nyt materiaalina levinnyt asusteisiin, kenkiin, laukkuihin ja hattuihin. Voin keltainen sävy (Pantone sävy 11-0618 ) on uusi beige. Se tuo asuun väriä olematta räikeä.

Hihaton tunika 89 e ja leveälahkeiset ¾ housut 99 e, molemmat COS. Lammasturkislaukku 350 e ja valkoinen kauluspaita 380 e, molemmat MM6 Maison Margiela, Beam. Slingback avokkaat 650 e, Prada, Boutique Fere. Hopeasormus jossa on Mile-Style logo tule…

Hihaton tunika 89 e ja leveälahkeiset ¾ housut 99 e, molemmat COS. Lammasturkislaukku 350 e ja valkoinen kauluspaita 380 e, molemmat MM6 Maison Margiela, Beam. Slingback avokkaat 650 e, Prada, Boutique Fere. Hopeasormus jossa on Mile-Style logo tulee myyntiin tammikuussa. Sormuksen on suunnitellut Mia Maljojoki. Toivottavasti et ole pakannut talven tieltä pois kaikkia kesällä hankkimiasi neon värisiä asuja ja asusteita. Niille on käyttöä nyt talvellakin. Neon väri näyttää raikkaalta talven tummien sävyjen rinnalla.

Vihreät läpikuultavat silmälasisangat Blake Kuwahara 495 e, Espa Eyewear. Kehykset on valmistettu selluloosa-asetaatista, joka mahdollistaa syvät, hienostuneet värit. 70-luvun korkea kaulus tuo valkoiseen kauluspaitaan ryhtiä 380 e, MM6 Maison Margi…

Vihreät läpikuultavat silmälasisangat Blake Kuwahara 495 e, Espa Eyewear. Kehykset on valmistettu selluloosa-asetaatista, joka mahdollistaa syvät, hienostuneet värit. 70-luvun korkea kaulus tuo valkoiseen kauluspaitaan ryhtiä 380 e, MM6 Maison Margiela, Beam, jonka päällä hihaton tunika 89 e, COS. Korvarenkaat H&M. 70- ja 80-luvut näkyvät vahvasti syksyn mallistoissa.

Toppina Wolfordin kirkkaan oranssi ”Fatal skirt” josta on moneksi. Sen voi pukea päälle topiksi, mekoksi tai hameeksi , 100 e. Oranssi sävy tulee myyntiin helmikuussa 2020. Ranteiden lämmikkeenä Biancalla on poltetun oranssin sävyiset Wolfordin ”kyn…

Toppina Wolfordin kirkkaan oranssi ”Fatal skirt” josta on moneksi. Sen voi pukea päälle topiksi, mekoksi tai hameeksi , 100 e. Oranssi sävy tulee myyntiin helmikuussa 2020. Ranteiden lämmikkeenä Biancalla on poltetun oranssin sävyiset Wolfordin ”kynsikkäät”, jotka kulkevat nimellä ”Over heel socks” eli ne voi myös pukea korkokenkien päälle, nilkkojen lämmikkeeksi, 19 e. Leveälahkeiset ruudulliset housut Robedjer 395 e, Stockmann. Housujen päällä alas asti napitettu ruudullinen hame 29,99 e, sekä ruudullinen paitatakki 59,99 e, molemmat H&M. Vagabondin saappaat 199 e, Nilson Shoes Kämp Galleria. Korvarenkaat H&M. Brexitin myötä punk-tyyliset ruutukuosit ovat taas ajankohtaisia. Ruutuja, vekkejä, niittejä ja hakaneuloja näkyy paljon tämän syksyn mallistoissa ja niitä voi yhdistää mielensä mukaan. Kaikkien käyttämä fleecepaita on myös saanut katu uskottavampia versioita. Tässä vyötärölle kietaistuna ruudullinen metsurin fleecepaita, jota voi käyttää myös takkina.

Ruudullinen bleiseri, jossa kaksrivinapitus 369 e, Andiata. Hopeinen riipus, johon voi kiinnittää Mile-Style logon tulee myyntiin tammikuussa. Korun on suunnitellut Mia Maljojoki. Ruudullinen bleiseri ja housut tuovat työpäivään kaivattua power puke…

Ruudullinen bleiseri, jossa kaksrivinapitus 369 e, Andiata. Hopeinen riipus, johon voi kiinnittää Mile-Style logon tulee myyntiin tammikuussa. Korun on suunnitellut Mia Maljojoki. Ruudullinen bleiseri ja housut tuovat työpäivään kaivattua power pukeutumista. Kaulapanta on yksi tämän talven must asusteista, joka ei välttämättä vaadi suuria investointeja. Kaulaan voi sitoa arvokkaan kaulapannan sijaan esimerkiksi kaistaleen kangasta, kuten tässä, tai silkkinauhan.

Ruudullinen bleiseri, jossa kaksirivinapitus 369 e, ja aavistuksen leveälahkeiset housut 259 e, molemmat Andiata. Hopeinen rannekoru, jossa on Mile-Style logo tulee myyntiin tammikuussa. Korun on suunnitellut Mia Maljojoki.

Ruudullinen bleiseri, jossa kaksirivinapitus 369 e, ja aavistuksen leveälahkeiset housut 259 e, molemmat Andiata. Hopeinen rannekoru, jossa on Mile-Style logo tulee myyntiin tammikuussa. Korun on suunnitellut Mia Maljojoki.

Väljä bleiseri 380 e, Toteme, Beam. Bleiseri on kurottu kiinni punotulla vyöllä 215 e, Higa, Asuna. Alas asti napitettu keinonahkahame 29,99 e, H&M. Saappaat 199 e, Vagabond, Nilson Shoes Kämp Galleria. Kirjekuorilaukku 560 e, NO/AN, Asuna. Rusk…

Väljä bleiseri 380 e, Toteme, Beam. Bleiseri on kurottu kiinni punotulla vyöllä 215 e, Higa, Asuna. Alas asti napitettu keinonahkahame 29,99 e, H&M. Saappaat 199 e, Vagabond, Nilson Shoes Kämp Galleria. Kirjekuorilaukku 560 e, NO/AN, Asuna. Ruskeat läpikuultavat silmälasisangat 490 e, Alain Mikli, Espa Eyewear. 80-luvun leveät hartiat ja kapea vyötärö ovat myös yksi talven trendeistä. Vanha bleiseri on helppo päivittää kietaisemalla vyötärölle kapea tai leveä vyö. Nahka ja keinonahka ovat olleet jo useamman sesongin jokaisen muotitietoisen välttämätön varuste. Nykyään nahkaa myös työstetään monin eri tavoin minkä ansiosta nahkavaatteita voi, ja tulee, käyttää ympäri vuoden. On puhvihihaista nahkamekkoa ja korkeavyötäröistä minishortsia…Myös nahan, sekä keinonahan, hintahaitari venyy jatkuvasti, joten hintakaan ei ole enää kynnyskysymys!

Beige pooloneule 24,90 e, Cut&Pret, Stockmann. Hopeinen rannekoru, johon on kiinnitettynä Mile-Style logo sekä korvarengas, tulevat myyntiin tammikuussa. Korut on suunnitellut Mia Maljojoki.

Beige pooloneule 24,90 e, Cut&Pret, Stockmann. Hopeinen rannekoru, johon on kiinnitettynä Mile-Style logo sekä korvarengas, tulevat myyntiin tammikuussa. Korut on suunnitellut Mia Maljojoki.

Tyyli ja teksti Mila Pentti

Kuvat Kanerva Mantila

Meikki ja hiukset Leena Waggoner

Malli Bianca McKell / Paparazzi Model Management

Kuvauspaikkanamme toimi Hotel Rantapuisto, joka sijaitsee merenrantatontilla Vuosaaressa. Rakennuksen arkkitehdit Martta ja Ragnar Ypyä suunnittelivat alkuperäisen rakennuksen, joka valmistui Ramsinniemeen vuonna -63, Suomen Yhdyspankin työntekijöiden koulutuskeskukseksi. Kööpenhaminassa sijaitseva Louisiana-taidemuseo, toimi suunnittelijoiden inspiraationa. Hotelliksi rakennus muunnettiin omistajavaihdoksen myötä vuonna 2006. Kaikki rakennukseen tehdyt muutokset on tehty alkuperäistä suunnitelmaa kunnioittaen. Rakennuksen kaikki yksityiskohdat on tarkoin harkittu, viimeistelty vaikutelma yltää pienimpään detaljiin saakka. Rakennus on ”kokonaistaideteos”, jossa silmä lepää. Polttetua tiiltä ja eri puulajeja on käytetty sisustuksessa runsaasti. Hieman nostalgiseksi rakennuksen tekee raskaiden pääovien alkuperäiset ovenkahvat, jotka on taottu raudasta SYP:in logon muotoisiksi. Hotel Rantapuistossa voi nauttia laadukkaan ja selkeälinjaisen arkkitehtuurin lisäksi sitä ympäröivästä luonnosta, joka tulvii sisään suurista ikkunoista. Jos ei tarvitse hotellimajoitusta Helsingissä, Rantapuistossa on kaunis kesäterassi jonne kannattaa suunnata sunnuntaisin brunssille.

www.rantapuisto.fi



Mile-Style