Time after time

Sisustussuunnittelija Helena Karihtala suunnittelee tiloja jotka ovat tässä ajassa, mutta samalla ajattomia. Jatkoimme tätä samaa teemaa hänelle valituissa asukokonaisuuksissa. Tyyli jota voi käyttää vuodesta toiseen!

Kuvauspaikkana toimi Helenan vapaa-ajan asunto, joka on Kannustalon talomalli nimeltä Harmaja ja jota Helena on ollut mukana suunnittelemassa. Harmaja lanseerattiin vuonna 2005 ja oli Kannustalon myydyin talomalli vuonna 2016. Harmajan päivitetty versio tulee markkinoille tänä syksynä.

hele02.jpg

What comes around goes around! Tweed-takki 489 e ja housut 229 e, AndiataPure Lopez nilkkurit 289 e, Zio

hele03.jpg

Ajattoman tyylin yksi kulmakivi on hyvin istuva jakkupuku. Tänä syksynä jakku on mieluiten miehekäs ja kaksirivinen. Tasapainon nimissä ja klassisen tyylin sääntöjen mukaisesti, jos yläosassa on volyymiä, kannattaa alaosan olla niukka. Kuvan housut ovat tyköistuvat ja vajaa mittaiset. Jakku 410 e, housut 210 e ja t-paita 75 e, kaikki Filippa K. Ja loaferit ! Ne kuuluvat ehdottomasti klassikon kenkäkokoelmaan! Loafer pistokkaat 528 e, Tod´sBoutique Feminett.

hele04.jpg

Korkeakauluksinen neuleliivi 59,99 e, on H&M Studio mallistosta. Studio -mallisto ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä ja se pitää sisällään laadukkaita luonnonmateriaaleja ja on niin sanottu H&M:n korkeamman muodin tason mallisto. Syksyn Studio mallisto tulee myyntiin verkkokauppaan ja Aleksanterinkadun lippulaivamyymälään 14.9.  Liivin alle on puettu lyhythihainen paituli mekko 129 e, Dante.

hele05.jpg

Kropattu neule jossa on ylipitkät hihat 365 e, HighAsuna. High on italialainen merkki jota suunnittelee Claire Campbell, jonka kädenjälki on tuttua, jo kuopatusta, Marithé Francois Girbaudin naisten mallistosta. Neuleen hinta selittyy sen koostumuksesta, 70% villaa, 20% silkkiä ja 10% cashmiria. Vartaloa myötäilevä hame pitäisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista. Dantelta niitä löytyy nahkaisena ja mokkaisena. Kuvan hame 269 e, Dots. Vic Matien pehmeä nahkaiset saappaat 419 e, Zio. Pieni olkalaukku josta voi tehdä myös kirjekuorilaukun 290 e, NO/ANAsuna. NO/AN merkkiä suunnittelee Belgialaistunut Anna Lehmusniemi. Kaikki malliston laukut valmistetaan Portugalissa ja jokaisessa on tekijän nimimerkki aivan kuten Hermèsin laukuissa.

hele06.jpg

Tämä arvokkaasti lasketuva ja saumaton neulemekko on valmistettu tietokoneella Japanissa. Suunnittelijana Christian Wijnants, 425 e, Asuna.

Malli: Helena Karihtala
Kuvat: Mikko Rasila

Mile-StyleComment