INNER HEART

Odottavan aika on pitkä. Suomen loputtomalta tuntuva talvi mahdollistaa monella tapaa kesän odottamisen. Kesää suunnitellaan hartaasti ja pitkään.

Ja kuitenkin kaikki tiedämme miten siinä lopulta käy. Kesällä tulee olla vaatteita joka sään varalle.
Kevyt untuvatakki lienee paras varustus. Niitä emme nyt kuitenkaan tällä kertaa kuvanneet.

Tänä kesänä on tyylikästä pitää trenssiä uimapuvun päällä rantapaitulin sijaan. Takki 410 e, Margaux Lonnberg,  Asuna . Margaux asuu ja työskentelee Pariisissa. Sukunimensä hän on saanut suomalaiselta isoisältään. Punaiset avokkaat 129 e,  Unisa ,  Stockmann .

Tänä kesänä on tyylikästä pitää trenssiä uimapuvun päällä rantapaitulin sijaan. Takki 410 e, Margaux Lonnberg, Asuna. Margaux asuu ja työskentelee Pariisissa. Sukunimensä hän on saanut suomalaiselta isoisältään. Punaiset avokkaat 129 e, UnisaStockmann.

Kauluksellinen ribbitoppi 210 e ja leveälahkeiset pellavahousut joissa solmittava samansävyinen naruvyö 240 e, molemmat Tara Jarmon. Tara Jarmonin liike Mikonkadulla sulkee valitettavasti ovensa kesäkuun lopulla. Kiitos näistä kahdeksasta vuodesta Tuija Holmström! Tara Jarmonia myy  Stockmann  sekä  tarajarmon.com

Kauluksellinen ribbitoppi 210 e ja leveälahkeiset pellavahousut joissa solmittava samansävyinen naruvyö 240 e, molemmat Tara Jarmon. Tara Jarmonin liike Mikonkadulla sulkee valitettavasti ovensa kesäkuun lopulla. Kiitos näistä kahdeksasta vuodesta Tuija Holmström! Tara Jarmonia myy Stockmann sekä tarajarmon.com

Valkoinen puuvillakangastakki 690e ja hihaton silkkineulos toppi 290e, molemmat Anna Ruohonen. Takki on myös tilattavissa tummansinisenä. Pariisista käsin toimivan Anna Ruohosen liike sijaitsee Helsingissä Annankadulla. Mallisto on nähtävillä ja sovitettavissa Helsingin liikkeessä. Vaatteet tehdään mittatilaustyönä Pariisin ateljeessa.  Anna Ruohonen-Paris  annaruohonen.com

Valkoinen puuvillakangastakki 690e ja hihaton silkkineulos toppi 290e, molemmat Anna Ruohonen. Takki on myös tilattavissa tummansinisenä. Pariisista käsin toimivan Anna Ruohosen liike sijaitsee Helsingissä Annankadulla. Mallisto on nähtävillä ja sovitettavissa Helsingin liikkeessä. Vaatteet tehdään mittatilaustyönä Pariisin ateljeessa.  Anna Ruohonen-Paris annaruohonen.com

Sporttiteemaiset asut ovat hiipineet pikkuhiljaa meidän jokapäiväiseen arkeemme. Ne ovat helppokäyttöisiä ja mukavia, usein myös energisen linjakkaita ja värikkäitä. Niitä on myös helppo ja kätevä yhdistää muuhun työ- ja kaupunkipukeutumiseen. Punainen hihaton toppi jonka helmassa raita 355 e,  Victoria Beckham ,  Stockmann . Raidallinen hame 139 e  Tommy Hilfiger . 

Sporttiteemaiset asut ovat hiipineet pikkuhiljaa meidän jokapäiväiseen arkeemme. Ne ovat helppokäyttöisiä ja mukavia, usein myös energisen linjakkaita ja värikkäitä. Niitä on myös helppo ja kätevä yhdistää muuhun työ- ja kaupunkipukeutumiseen. Punainen hihaton toppi jonka helmassa raita 355 e, Victoria BeckhamStockmann. Raidallinen hame 139 e Tommy Hilfiger

Läpikuultava teema jatkuu pitkälle syksyyn. Silkkikauluspaita 79 e,  &Other Stories .  Alla Wolfordin  ihonvärinen Pure top 80 e. Läpikuultava hame 415 e,  Tara Jarmon . Kengät Pura Lopez 199 e,  Zio .

Läpikuultava teema jatkuu pitkälle syksyyn. Silkkikauluspaita 79 e, &Other StoriesAlla Wolfordin ihonvärinen Pure top 80 e. Läpikuultava hame 415 e, Tara Jarmon. Kengät Pura Lopez 199 e, Zio.

Puuterin ja nuden sävyt ovat ihana vastapaino kesän kirkkaille sävyille. Näitä sävyjä, niin kuin myös kirkkaita, voi hyvin käyttää päästä varpaisiin. Silkkitoppi 330e ja vekkihame, myös tummansinisenä, jossa on edessä taskut 440e,  Anna Ruohonen . Kengät  Pura Lopez  199 e,  Zio .

Puuterin ja nuden sävyt ovat ihana vastapaino kesän kirkkaille sävyille. Näitä sävyjä, niin kuin myös kirkkaita, voi hyvin käyttää päästä varpaisiin.
Silkkitoppi 330e ja vekkihame, myös tummansinisenä, jossa on edessä taskut 440e, Anna Ruohonen. Kengät Pura Lopez 199 e, Zio.

Muumiprinttejä takissa, mekoissa ja kasseissa. Näiden takana on pariisilaistunut vaatesuunnittelija Tuomas Merikoski jota kiinnostaa erityisesti uuden suomalaisen identiteetin luominen vaatteiden välityksellä. Muumitakki 1245 e ja hame 495 e, molemmat  Aalto International ,  Asuna . Silkkipaita  DKNY  270 e,  Stockmann . 

Muumiprinttejä takissa, mekoissa ja kasseissa. Näiden takana on pariisilaistunut vaatesuunnittelija Tuomas Merikoski jota kiinnostaa erityisesti uuden suomalaisen identiteetin luominen vaatteiden välityksellä. Muumitakki 1245 e ja hame 495 e, molemmat Aalto InternationalAsuna. Silkkipaita DKNY 270 e, Stockmann

Victoria Beckhamin jo klassikon asemaan nousseet housut, jotka tekevät sääristä ja takamuksesta uskomattoman kauniit, 519 e. Vyötäröltä kietaistava yläosa, 359 e, on myös  Victoria Beckhamin . Oranssit korkekorkoiset sandaalit  Kendall+Kylie  139 e. Koko asukokonaisuus  Stockmann .

Victoria Beckhamin jo klassikon asemaan nousseet housut, jotka tekevät sääristä ja takamuksesta uskomattoman kauniit, 519 e. Vyötäröltä kietaistava yläosa, 359 e, on myös Victoria Beckhamin. Oranssit korkekorkoiset sandaalit Kendall+Kylie 139 e. Koko asukokonaisuus Stockmann.

Malli: Gedi Lindahl
Kuvat: Mikko Rasila
Lokaatio: Puuarkkitehtuuriin erikoistuneen arkkitehti Olavi Koposen talo Kirkkonummella www.woodarchitecture.fi

Mile-Style