Fine line

Loppukesän viileneviin iltoihin on hyvä ottaa käyttöön pehmeät, ilmavat luonnonmateriaalit.

Kuvasimme syksyn ensimmäisen muotijutun sisustusarkkitehti Hanni Koroman kaupunkiasunnossa. Hanni viettää tänä vuonna 20-vuotis taiteilijajuhlaansa.

Sen kunniaksi Lokal kutsui Hannin kokoamaan kesänäyttelynsä. Avajaisten yhteydessä lanseerattiin Hannin, kodin eri tiloihin sopiva, Avata-kaappi joka tulee sarjatuotantoon. Kaapista lisää tuonnempana. Avata Lokal 30.6-2.9.2017 @lokalhelsinki  |  lokal.fi  |  hannikoroma.com

saa01.jpg

Samujin

täysipitkä Musoka -mekko on silkkiä ja puuvillaa 750 e. Hopea kiinteä kaulakoru 1 433 e, Efva Attling

saa02.jpg
Hartiat paljastava tyköistuva puuvillasekotteinen mekko 44,75 e,  NA-KD . Hihat on ommeltu kiinni mekkoon. Kiiltonahka-avokkaat 470 e,  Giuseppe Zanotti ,  Boutique Kaarina K

Hartiat paljastava tyköistuva puuvillasekotteinen mekko 44,75 e, NA-KD. Hihat on ommeltu kiinni mekkoon. Kiiltonahka-avokkaat 470 e, Giuseppe ZanottiBoutique Kaarina K

Vyötäröstä tyköistuva ja siitä alaspäin laskostuva, hihaton villakangas toppi 395 e,  Victoria Beckham , Stockmann. Täysipitkä luonnonvalkoinen hame on puuvillaa ja neitsytvillaa, 550 e,  Samuji . Mustat lakerikengät 470 e,  Giuseppe Zanotti ,  Boutique Kaarina K . Kullattu messinkirannekoru 269 e,  Guardian of the Baltic Sea , Lokal. Rannekorun myyntihinnasta menee 40 e Itämeren puhdistustyöhön.

Vyötäröstä tyköistuva ja siitä alaspäin laskostuva, hihaton villakangas toppi 395 e, Victoria Beckham, Stockmann. Täysipitkä luonnonvalkoinen hame on puuvillaa ja neitsytvillaa, 550 e, Samuji. Mustat lakerikengät 470 e, Giuseppe ZanottiBoutique Kaarina K. Kullattu messinkirannekoru 269 e, Guardian of the Baltic Sea, Lokal. Rannekorun myyntihinnasta menee 40 e Itämeren puhdistustyöhön.

Tummansininen kashmirneule 359 e, S´MaxMara Helsinki. Alla valkoinen kauluspaita 89,90 e, Tommy Hilfiger. Tummansininen hame jonka vyötäröllä on iso metallinen solki 239 e, Ted Baker. Tummansiniset kiiltonahka/sametti kengät 129 e, Flattered. Flattered on melko uusi ruotsalainen merkki joka keskittyy sisäkenkiin sekä matalakorkoisiin kävelykenkiin. Mallisto on nimensä mukaisesti ”flat”.

Ilmava ja pehmeä Pam paita on suurimmaksi osaksi alpakkaa ja neitsytvillaa. Paidan sivusaumoissa on taskut, 1000 e,  Samuji . Käsin viimeistelty villakangas hame 235 e, Weekend by  MaxMara Helsinki . Sandaalit 139 e,  Kendall+Kylie ,  Stockmann .

Ilmava ja pehmeä Pam paita on suurimmaksi osaksi alpakkaa ja neitsytvillaa. Paidan sivusaumoissa on taskut, 1000 e, Samuji. Käsin viimeistelty villakangas hame 235 e, Weekend by MaxMara Helsinki. Sandaalit 139 e, Kendall+KylieStockmann.

Ohut silkkitoppi ”second skin” 260 e ja Kleopatra hame 450 e, molemmat  Anna Ruohonen . Silkkitoppi on ihana sellaisenaan tai villapaidan alle.  Giuseppe Zanottin nuden sävyiset kiiltonahka avokkaat 480 e,  Boutique Kaarina K .  Louboutiniltä  löytyy sandaalimalli, Cherry Sandal, jota myydään kaikissa eri nuden sävyissä joten kaikille ihonsävyille löytyy varmasti the ”perfect match”!

Ohut silkkitoppi ”second skin” 260 e ja Kleopatra hame 450 e, molemmat Anna Ruohonen. Silkkitoppi on ihana sellaisenaan tai villapaidan alle. Giuseppe Zanottinnuden sävyiset kiiltonahka avokkaat 480 e, Boutique Kaarina KLouboutiniltä löytyy sandaalimalli, Cherry Sandal, jota myydään kaikissa eri nuden sävyissä joten kaikille ihonsävyille löytyy varmasti the ”perfect match”!

Malli: Satu/Fondi

Kuvat: Mikko Rasila

Kuvauspaikka: Hanni Koroman kaupunkiasunto

Mile-StyleComment