Kappale kauneinta Toscanaa

IMG_5247.jpg

Unelmoitko hitaista iltapäivistä kultaisten auringonsäteiden helliessä ihoasi? Kiireettömistä aamiaisista vanhan tammen varjoisassa syleilyssä? Unohtumattoman kauniista näkymistä?

”Monet kysyvät kyllästynkö koskaan ihailemaan tätä maisemaa,” nauraa Josephin Peränen. ”Vastaus on helppo: EN!” Chiantilaisen viinitilallisen elämä tarjoaa päivittäisiä haasteita, mutta ympäristö palkitsee. Viisikymmentä hehtaaria polveilevaa viinitarhaa Chianti-viinin sydänmailla sypresseineen ja satakielineen hurmaa myös Milestylen täydellisesti.

IMG_5466.jpg
IMG_5175.jpg

Kun Josephin ja Jarkko Peränen laajensivat Candialle-viinitilaansa naapurin luopuessa maistaan, kauppaan kuului valtava, hyväkuntoinen maalaistalo. Kuusi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, lukemattomia kylpyhuoneita, tv-lounge, ruokasali, ruusutarha, uima-allas. Tarmokas Josephin muutti talon vuokrauskäyttöön soveltuvaksi, ja teki siitä täydellisen lomaparatiisin. Hän on sisustanut talon laadukkaasti ja liikaa kruusailua välttäen.

Josephin tyttären ja perheen koirien ympäröimänä

Josephin tyttären ja perheen koirien ympäröimänä

Vuokratalon tilava keittiö

Vuokratalon tilava keittiö

Moderni olohuone

Moderni olohuone

Talossa on vuoteet kymmenelle hengelle

Talossa on vuoteet kymmenelle hengelle

Vuokrataloon kuuluu oma uima-allas

Vuokrataloon kuuluu oma uima-allas

Podere Candialle -huvila sopii mainiosti vaikka juhlapäiviä viettävälle porukalle, joogaryhmälle, ruoka- ja viinimatkailusta kiinnostuneelle kaveriporukalle (viereisessä Panzanon kylässä on muuten yksi Toscanan kuuluisimpia ravintoloita, lihamestari Dario Cecchinin Antica Macelleria Cecchini), haikkaajille, pyöräilyä harrastaville tai ylipäätänsä rauhaa ja luontoa rakastavalle.

IMG_5022.jpg
IMG_5219.jpg

Villaan mahtuu mukavasti kymmenen, ja laajat taloa ympäröivät puutarhat tarjoavat varjoisia rauhan poukamia yksityisyyttä kaipaavalle.

Firenzen taidenautinnot ja outlet-alueet ovat vain vajaan tunnin päässä huvilalta, ja lentokenttäkin vain 40 min päässä.

Mainitse buukkauksen yhteydessä kuulleesi paikasta Milestyleltä, niin saat alennusta! Jos et pääse reissuun, mutta haluat sydämeesi pienen palan Toscanaa, tilaa Josephinen ja Jarkon erinomaisia viinejä osoitteesta bottlescouts.com. Lisää viinintekijöistä löydät Marko Pasasen viiniblogista viininjuurilla.fi

www.candialle.com

www.poderecandialle.com

josephin@candialle.com

IMG_5131.jpg
IMG_5460.jpg

Kuvat ja teksti Riitta Sourander

Mile-Style