Kristina Pentin meikkivinkit herkälle iholle

Kristinan farkkupaita Isabel Marant 209 e,  Stockmann .

Kristinan farkkupaita Isabel Marant 209 e, Stockmann.

Kristinan herkkällä iholla toimii parhaiten mineraalimeikit, jotka tekevät suojakalvon iholle ja näin ollen suojaavat ihoa muun muassa ilmansaasteilta.

”En voi lainkaan käyttää tavallisia meikkejä ” toteaa Kristina, ”sen sijaan mineraalimeikeillä on suuri vaikutus ihoni kuntoon ja niiden avulla ihoni toimii normaalisti”. 

Kristinan suosikkeja ovat:

 

Alima-Pure-Satin-Matte-Foundation-(1).jpg

Meikkipohja ALIMA PURE MINERAL MAKEUP-sarjan SATIN MATTE FOUNDATION. 

Silkkisen ohut mineraalimeikkipuuteri joka ei tunnu iholla lainkaan, antaa ihon hengittää ja tuotetta kerrostamalla saat peittävän pohjan. Vähentää ihohuokosten ja juonteiden näkyvyyttä ja sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote. Sävypohjia on 5 , cool= viileä, warm = lämmin, neutral = neutraali, beige = neutraali, kevyesti lämmin ja olive= neutraali keltapohjainen. Meikkipohja sävyjä on 45.

 

Poskipuna ALIMA LOOSE MINERAL BLUSH josta löytyy 13 sävyä.

marc-jacobs.jpg

Silmien rajaukseen ja luomiväriksi taipuva MARC JACOBS HIGHLINER GEL CRAYON-kynä. Sopii eyelineriksi, kajaliksi ja luomiväriksi. 15-30 sekunnin aikana voit työstää luomivärinä. Erittäin kestävä ja helppo levittää. Löytyy 25 sävyä ja mattasävyjä 12.

sisley_consealer.jpg

Peiteväri SISLEY EYE CONCEALER with Botanical Extracts. Tuotteessa on hoitava ja peittävä ominaisuus. Pieni määrä levitetään sormella tai pensselillä tummiin kohtiin. 4 eri sävyä.

 

 

 Teksti Leena Waggoner

Kuva Sakari Majantie

Kuvauspaikka Apartment 12 Helsinki

Mile-Style