by Raili by Leena

Raili_lanseerauskuva.jpg

Tapasin Raili Hulkkosen ensimmäisen kerran vuonna 1979, ollessani mallina Muoti + Kauneus-lehden kuvauksissa. Kuvaajana toimi Kari Pulkkinen, toimittajana Tuovi Vilkko ja meikin loihti Raili. Olin parhaissa mahdollisissa käsissä. Muistan vieläkin, kuinka hienolta tuntui olla Suomen parhaan meikkitaiteilijan käsittelyssä. Eikä se loppunut siihen. Olin vuosien varrella usein Railin meikattavana, niin näytöksissä, kuin kuvauksissa. 

Muistan kuinka Raili oli aina innoissaan, jostain uudesta tuotteesta tai uusista Pariisin meikkilookeista. Aina ajan hermoilla. Erityisesti mieleeni on jäänyt se hyvä ja lämmin tunnelma, jonka Raili loi ympärilleen, meikattavien määrästä tai kellonajasta riippumatta. Ulkomailla työskennellessäni ikävöin usein Railin ammattitaitoa ja energiaa täynnä olevaa kuplivaa persoonaa. Raili itse oli aina meikattuna ja huoliteltuna. Hän toimi hienona esimerkkinä muille siitä miten asiat hoidetaan tyylikkäästi. 

Raili on alusta asti painottanut ohuen meikkipohjan tärkeydestä. Mieleeni on painunut hänen lausahduksensa: ”kauniilla pohjalla kaikki muukin näyttää hyvälle”. Ja siinä hän on oikeassa.

Nyt syyskuussa Raili Hulkkonen lanseerasi kauan odotetun by Raili- kosmetiikkasarjan yhteistyössä Naviter Oy:n kanssa. Lanseerauksen ajankohtaa jouduttiin siirtämään, koska osallistujamäärät kasvoivat, h-hetken lähestyessä ja sitä myötä myös suuremman tilan tarve. Tilaisuudessa oli lämmin tunnelma ja juhlalliseksi sen teki Railin rakkaiden ystävien läsnäolo, joiden luottomeikkaajana hän on myös toiminut vuosien (tai noh, vuosikymmenien) ajan. Merja Larivaara, Pirkko Mannola ja Paula Koivuniemi esiintyivät yhdessä. Satu Silvo lausui Eino Leinon runon ja Lenita Airisto piti tunteikkaan ja hauskan puheen ystävysten yhteisistä hetkistä ja matkoista Pariisiin. 

by Raili tuotesarja

by Raili tuotesarja

by Raili -tuotesarjassa yhdistyy Raili Hulkkosen (73) yli 50-vuotisen meikkitaiteilijauran kaikki osaaminen ja kokemus. Myös Naviterin erikoisosaaminen tuotteiden hoitavuudessa loi puitteet korkealle laadulle.  ”Tuotteet on kehitetty Railin horjumattoman mielipiteen ja laatuvaatimusten mukaisesti” valaisi Naviterin toimitusjohtaja Anni Linnavirta kutsuvieraille tuotekehittelyn prosessia. Tuotesarjan suunnittelu ja toteutus hieman pitkittyi, mutta sen odottaminen kannatti. Kaikki sarjan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

by Raili Pro Glow-tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi vuoden jokaisena päivänä. ”Hehkuvan aikuisen naisen salaisuus on säteilevä iho”, toteaa Raili ja kannustaa samaan hengen vetoon naisia hoitamaan ihoaan ja meikkaamaan, joka ikinen päivä. 

Seuraavassa läpileikkaus by Railin -sarjan tuotteista ja miten niitä käytetään.

HEHKUVA IHO VIIDESSÄ MINUUTISSA by Raili

IHONHOITO

Ihonhoitoon Pro Glow Beauty Serum. Seerumi laitetaan puhtaalle iholle aamuin illoin. 30 ml, 68€.

Pro Glow Beauty Cream. Käytetään yhdessä ihon solutoimintaa elvyttävän Pro Glow Beauty Serumin kanssa aamuin illoin. 50 ml, 58€

POHJUSTUS 

Pro Glow Primer. Aikuisen ihon vaatimuksiin kehitetty pohjustaja on yksi Railin suosikkituotteista. Primer on välttämätön tasaisen meikin aikaansaamiseksi. Primerin silkkimäinen koostumus silottaa ihon pintaa ja varmistaa meikin pitkäkestoisuuden. 30 ml, 29€ 

Pro Glow Perfecting Foundation. Heleyttää ja tasoittaa ihoa luonnollisesti ja kevyesti. Levitä ohut kerros kasvoille ja häivytä. Sävyjä on neljä, 010, 020, 030 ja 040. 30 ml, 42€

Pro Glow Perfecting Brightener. Kevyesti heleyttävä korostusvoide tuo iholle tervettä hehkua ja tekee ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman. Säteilevän kaunis ja levänneen näköinen iho syntyy levittämällä Pro Glow-korostusvoidetta kasvoille yksin tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Sävyjä on kaksi, 010 ja 020. 15 ml, 29€ 

MEIKKI JA SEN KIINNITYS

Pro Glow Perfecting Mist. Tehokkaasti kosteuttava kasvosuihke kiinnittää meikin ja tekee meikistä pitkäkestoisemman aina iltaan asti. Suihkeessa on ihana ruusun tuoksu. Voit suihkutella meikin päälle virkistävää kasvosuihketta pitkin päivää ja käyttää sitä vielä illallakin meikin korjaamiseen. 50 ml, 29€

Pro Glow Perfecting Cream Blush. Voidemaiset poskipunat raikastavat ja virkistävät ihoa ja häivyttävät väsymyksen merkit hetkessä! Ihoon sulautuvien pigmenttien ansiosta poskipunaa on helppo käyttää ja lopputulos on luonnollisen hehkuva. Sävyjä on kolme, 010, 020 ja 030. 15 ml, 34€

Pro Glow Perfect -huulipunat ovat Railin tarkkaan ja harkiten valitsemia klassikkosävyjä, jotka sopivat täydellisesti aikuiselle naiselle. Sävyjä on kymmenen. 4 g, 29€

by Raili saa jatkoa myöhemmin silmämeikeillä. Kaikki tuotteet, huulipunia lukuunottamatta, ovat vegaanisia.

Raili_meikkaa.jpg

Lanseeraustilaisuudessa Railin malleina olivat Pirkko Mannola (80) ja Erin Anttila (42). 

Molempien kasvoille levitettiin ensin seerumi ja kasvovoide, joita tulee käyttää aamuin illoin. Näiden jälkeen Raili levitti iholle Pro Glow Primer- meikinpohjustusvoiteen ja tämän jälkeen meikkivoiteen. Primerin tehtävänä on tukea meikkivoiteen kestoa ja pitoa. by Raili-sarjan Primerissa on hieman kuultoa jonka ansiosta kasvot säteilevät. 

Raili levitti meikkivoidetta ainoastaan niihin kohtiin missä sitä tarvittiin. Useimmilla se on kasvojen keskikohta. Meikkivoiteella on tarkoitus peittää usein punoittavat nenänpielet ja poskipäät sekä silmien alla oleva tumma iho. Meikkivoide häivytetään aina kasvojen keskiosasta ulkoreunaan päin. 

Pro Glow Brightener voidetta voi levittää kasvoille meikkivoiteen päälle, kasvojen ”kohokohtiin”, kuten nenänvarteen, poskipäille ohimoita kohti, amorinkaareen ja leuan kärkeen tai sitä voi sekoittaa muutaman pisaran meikkivoiteen sekaan. Jo muutama pisara antaa kasvoille enemmän hohtoa. by Raili- sarjan Brightener on nimenomaan kehitetty aikuiselle iholle, joten sen hohto on maltillinen ja lopputulos säteilevä. Tämä tuote on tarkoitettu niille, jotka haluavat hieman extraa meikkiinsä.

Näiden jälkeen Raili levitti iholle voidemaisen poskipunan. Voidemainen poskipuna levittyy parhaiten sormin tai pensselillä. Raili suosittelee voidemaista poskipunaa aikuiselle iholle. Puuterimainen versio tekee ihosta helposti kuivan näköisen ja korostaa näin ihon juonteita. Voidemaisen poskipunan jälkeen iholle voi vielä levittää puuteria, jos kokee sen tarpeelliseksi. Raili ei käytä puuteria aikuiselle iholle, eikä se näin ollen kuulu tuotevalikoimaan. Sarjan tuotteiden on tarkoitus tuoda hehkua iholle, jonka puuteri vie mukanaan. 

Viimeisenä, valmiin meikin päälle, Raili suihkautti Pro Glow Perfecting Face Mist- kasvosuihketta. Tämä tuote auttaa kiinnittämään meikin ja pitää sen raikkaana iltaan asti. Perfecting Face Mistin avulla voit kosteuttaa ihoa pitkin päivää ja se on erinomainen tuote pitää mukana esimerkiksi pitkillä lentomatkoilla. 

Huulipunan hylsy näkyy osittain läpi! Mikä erinomainen keksintö!

Huulipunan hylsy näkyy osittain läpi! Mikä erinomainen keksintö!

Kokeilemani tuotteet olivat koostumukseltaan ohuita ja pysyivät hyvin kuivalla ihollani koko päivän. Omia lempituotteitani ovat Pro Glow Primer, Perfecting Foundation, Cream Blush sekä Face Mist. Pidin erityisesti siitä, että by Raili tuotteilla meikattu iho ei näytä, eikä tunnu, meikatulta. by Raili huulipunan hylsyn suunnittelu oli myös mieleeni. Näet huulipunan värin pleksin läpi avaamatta hylsyä. En malta odottaa seuraavaa by Raili tuotetta.

by Raili tuotteet tulevat myyntiin lokakuussa Sokos tavarataloihin ja Emotion myymälöihin sekä apteekkeihin kautta maan. Niitä löytyy myös meikkeihin erikoistuneista kauneushoitoloista ja nettikaupasta osoitteesta  www.byraili.fi

Teksti Leena Waggoner

Minä ja Raili by Raili lanseeraustilaisuudessa. Kuva Mila Pentti.

Minä ja Raili by Raili lanseeraustilaisuudessa. Kuva Mila Pentti.


Mile-Style