Tara Jarmon goes Mirae -Taran meikki

DSC_9212.jpg

Taran meikki

Arkena Tara käyttää meikkiä hyvin kevyesti, joten päätin korostaa hänen kaunista ihoaan ja jättää muun meikin minimiin. Meikin alle levitin Sensai Glowing Base -meikinpohjustusvoiteen, joka nimensä mukaisesti antaa hehkua.

Päälle laitoin hiukan Lumene Instant Glow Beauty Serum -meikkivoidetta, joka on ohuen ohut ja peittävä voide ja ei kaipaa puuteria. Lisäsin Lumene Instant Illuminizer Kaunis -valopisaroita nenänvarteen, kulmaluulle, amorinkaareen, leuankärkeen ja poskipäille lisäämään hehkua. Voit myös lisätä valopisaroita meikkivoiteen joukkoon, jolloin saat ”all over glown”.

Poskipuna on NARS:in voidemainen sävy Orgasm. Voidemainen luomiväri on Tom Ford 08 Spice ja ripsiväri Helena Rubinstein Feline Blacks musta mascara.

Kulmiin levitin Lumenen Eyebrow Shaping Wax:ia ja huulille Clarins Instant Light -huulikiiltoa. Pohjustin Taran paksut, pitkät hiukset Tigi Bed Head Queen for a Day -volyymisuihkeella, jonka jälkeen taivuttelin ne isolla kihartimella laineille. Hiusten viimeistelyyn käytin joustavaa hiuskiinnettä nimeltä EVO Builder´s Paradise.

Kuvat: Mikko Rasila

 

Mile-StyleComment