SPRING IT IN - Tiinan kuulas & metallinhohtoinen meikki

Kevään 2018 meikkitrendeihin kuuluu vahvasti musta, paksu eyeliner, jolla rajataan sekä ylä- että alaluomi. Kissamainen rajaus tai pyöristetty muoto ovat ne trendikkäimmät. Ohut rajaus on out ja paksu on in. Ripsien tulee olla tikkumaiset, jolloin lopputulos näyttää siltä kuin olisit laittanut tekoripset.

Glitteriä levitetään runsaasti iholle ja silmäluomelle. Värikästä luomiväriä käytetään myös mutta siten, että levitetään yhtä väriä koko luomelle. Metallinsävyjä käytetään huulilla ja luomiväreissä. Ihoa korostetaan korostusväreillä, eli highlightereilla, joista kevään ykkösväri on kulta. Kulta toimii parhaiten tummalla iholla, kun taas vaalealle iholle suosittelen hologrammisävyä. Huulipunat ovat tänäkin keväänä pääasiassa kirkkaita, mutta nuden sävyjäkin joukosta löytyy.

Muotitrendit tulevat ja menevät. Koskaan ei ole tarkoitus seurata niitä orjallisesti, vaan noukkia sieltä ne, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Korostin Tiinan ihoa ja sen kuulautta highlighterilla. Käytin erittäin vaaleaa sävyä, jonka levitin meikkipohjan alle ja päälle. Lumenella on Instant Illuminizer korostusvärejä, joita löytyy kolmea eri sävyä; valkoinen, roosa sekä kisskiss-karkin sävy, jotka ovat minun ja monen muun meikkaajan suosiossa.

Alueet, joita kannattaa kasvoilla korostaa ovat

  • poskipäät
  • kulmaluut
  • nenänvarsi
  • amorinkaari ja
  • leuankärki.

Korostusväriä voi myös halutessaan sekoittaa muutaman pisaran meikkivoiteen joukkoon, jolloin saat ”all over glow:n”. Kannattaa kuitenkin muistaa, että korostusväri korostaa myös juonteita (ouch!) eli vältä niitä kohtia ja korosta vain parhaita puoliasi. Tiinalle ei laitettu ripsiväriä ja luomellekin lisäsin vain hitusen hologramsävyä. Huulille laitoin vaalean roosan sävyn ilman rajausta. Itse suosin voidemaisia tuotteita, joita on helppo levittää ja joiden ansiosta lopputulos on aina ihon näköinen ja tuntuinen. 

Mile-Style7779.jpg

Tiinan meikin tuotteet:

-        meikin alle YSL Instant Moisture Glow

-        meikkipohjan alle ja päälle NARS Illuminator sävy Copacabana

-        meikkipohjana Lumene Instant Glow Light ja Medium

-        varjostuksiin Lumene Instant Glow Watercolor Bronzer ja poskipuna Lumene  Watercolor Blush

-        silmäluomelle Tom Ford Cream Color For Eyes 03 SPHINX

-        luomivärin päälle Kevyn Aucoin Diamond Eye Gloss

-        huulille Masters Colors 661 huulipuna jossa on kosteuttava, pitkäkestoinen ja voimakaspigmenttinen koostumus. Masters Colors punat sisältävät hyaluronihappoa joka auttaa pitämään huulet kosteina ja täyteläisinä sekä antioksidanttista E-vitamiiniä joka suojaa huulia UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta.

 

Malli: Tiina Hillilä / Model Boom

Kuvat: Jouni Harala

Kuvankäsittely: Henry Isakoff

Mile-StyleComment