Time after time - Helena & Tara

ht01.jpg

Tein äidin ja tyttären meikit samoilla tuotteilla. Idea oli helppo toteuttaa, koska Helenan ja Taran hiukset, sekä iho, ovat saman sävyisiä. Iän karttuessa pyrimme usein peittämään ihossa tapahtuvia muutoksia paksummilla tuotteilla, aivan turhaan. Kevyemmilläkin tuotteilla pärjää! Helenan mekko MSGM 378 e, My O My. Taran olkaimeton tuubimekko jossa on pitkät hihat 350 e, Wolford. Valkokulta sormus 3825 e ja hopeiset korvarenkaat 265 e, molemmat Efva Attling.

h01.jpg

Helena

saunanraikkaana ja Diego Della Palman Supermaskin jälkeen. Maski kosteuttaa ja  napakoittaa ihoa.

1. Aloitan aina, poikkeuksetta, meikin tekemisen silmistä. Luomiväri karisee helposti alaluomelle ja poskipäille, jolloin se pilaisi jo iholle levitetyn meikin. Joten silmiä tehdessä annan silmämeikin huoletta karista iholle ja pyyhin lopulta karisseet silmämeikit pois ennen meikkivoiteen levittämistä. Kätevä tapa erityisesti tummien luomivärien ja  glittermeikin teossa.

2. Toinen tapa on levittää poskipäille, meikkivoiteen päälle, irtopuuterilla ns. ”jarrut” eli paksu kerros puuteria, jonka päälle luomiväri voi vapaasti karista ja sitten vasta ihan viimeiseksi pyyhkiä karissut luomiväri ja ylimääräinen puuteri pois isolla pensselillä. Mutta tällä menetelmällä ylimääräinen kerros puuteria jämähtää helposti iholle ja korostaa uurteita entisestään.

3. Silmämeikin jälkeen levitin Helenan kasvoille ohuen meikkivoiteen joka riitti tasoittamaan ihoa. Tein meikkivoiteen, varjostukset, korostukset ja poskipunan nestemäisillä Lumenen Invisible Sculting Blow-tuotteilla. Nestemäisillä ja voidemaisilla tuotteilla saa ihoon nuorekasta kuulautta. Puuteri kaivaa uurteet esiin, joten vältä sen liiallista käyttöä. Käytä puuteria ohuttakin ohuemmin ja vain niissä kohdissa missä se on todella tarpeen.

Ennen kuin Helenan meikki oli valmis kuvattavaksi, lisäsin alaluomelle luomiväriä ja viimeistelin huulet.

t01.jpg

Tara

Taralle tein tummemman silmämeikin kuin äidille. Neulemekko 74,95 e, mint&berry, Zalando. Korvakorut kullattu hopea 135 e, Maljojoki StudioWorld of TRE.

Mallit: Helena ja Tara Karihtala
Kuvat: Mikko Rasila

Mile-StyleComment