Ajankohtaiset kosmetiikkauutuudet by Mile-Style

Keräsin yhteen kaikki tämän syksyn mieleiset kosmetiikkauutuudet. Mukana on tuttua ja turvallista, mutta ennen kaikkea käytössä jo hyväksi havaittua. Mottoni on aina ollut ”jos se ei ole rikki miksi se pitäisi vaihtaa” ja tällä periaatteella pidän omat kosmetiikkaostokseni kurissa. Trendit tulevat ja menevät, saan niistä inspiraatiota, mutta ne tuotteet jotka toimivat, niitä en vaihda.

SATU_10218.jpg

SATU 48

Levitin Sadun meikkivoiteen alle SENSAI Glowing Base –meikinpohjustusvoiteen. Tuote tuli markkinoille viime syksynä suurella menestyksellä eikä syyttä. Sen kaunis kullan hohto antaa hehkua kasvoille ja se kiinnittää meikin todella hyvin. SENSAI Glowing Base:n voi levittää minkä tahansa meikkivoiteen alle tai sekoittaa muutaman pisaran meikkivoiteen sekaan ja saada siten lisää hehkua kasvoihin. Sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Sadun meikkivoide on YSL Touche Eclat, monille tuttu tuote jo vuosien takaa, josta tänä syksynä lanseerattiin suomen markkinoille uusi sävy, BR40. Uusi tulokas sopii moneen ihon sävyyn ja on kaivattu lisä jo olemassa olevaan värivalikoimaan. Meikkivoide on koosteeltaan kevyt, mutta peittävä, ja helposti levittyvä. Ihotyypistä riippuen sitä voi myös käyttää ilman puuteria.

Sadun poskipuna on SENSAI:n uudesta paletista. SENSAI uudisti poskipunansa ja nyt niitä on viisi eri sävyä. Mukana on myös valkoinen korostusväri, joka ei ole liian kimaltava. Sävyt ovat hyvin luonnolliset. Poskipuna ei karise ja tuntuu melkein kermaisen puuterimaiselta.

20181015_140647.jpg

Ihana uutuus minulle on YSL:n ripsivärin pohjustustuote. Se on väritön, kun yleensä kokeilemani pohjustustuotteet ovat olleet poikkeuksetta valkoisia. Tuotteesta riippuen, valkoista pohjustusta on vaikea saada peittoon ripsivärillä ja siksi ne ovat jääneet itseltäni käyttämättä. Mutta tämä väritön tuote, antaa lisätuuheutta ripsiin ja sitä voi myös käyttää kulmiin, jos kaipaa niihin lisää tuuheutta.

SENSAI:n 38C mascara sai tänä syksynä uuden tulokkaan kolmen muun vaihtoehdon rinnalle. Harja on tuuheampi ja paksumpi kuin koskaan aikaisemmin, muuten tuote on sama. Uusi harja erottelee, pidentää ja tuuhentaa tehokkaammin kuin edeltäjänsä. Tämä on uusi suosikkini 38C ripsiväreistä.

Sadun neule 285 e, MaxMara Studio Helsinki.

SANNA_10172.jpg

SANNA 35

Sävytin Sannan hiuksia ihanalla uutuudella, KMS Style Color spray värillä, joka ei imeidy hiuksiin ja lähtee helposti pois pesun yhteydessä. Väri pysyy hiuksissa kolme päivää, se ei tahri tyynyliinaa ja toimii muotoilurautojen kanssa. Tuotteen avulla voit kätevästi kokeilla eri hiususävyjä, sen avulla voit peittää omaa juurikasvua, raidoittaa tai liukuvärjätä.

Sannan blondeihin hiuksiin käytin sävyä Vintage Blush ja hiusten värjäykseen kului yksi kokonainen pullo. Kätevää ja hauskaa kunhan muistaa muutaman asian! Kotona kannattaa suojata vaatteet ja kädet hanskoin. Kylpyhuone on varmasti paras paikka tähän toimenpiteeseen, koska ohi roiskunut väri on helppo pestä pois kaakeleista. Paras lopputulos tulee pienillä painalluksilla ja lisäämällä väriä ohuen kerroksen kerrallaan. Anna tuotteen kuivua hyvin ennen hiusten muotoilua.

Sannan meikki- ja hiustuotteet.

Sannan meikki- ja hiustuotteet.

DIOR:n täyteläinen murrettu punainen kynsilakka on syksyn kaunein sävy. Rouge en Diable 851.

YSL:n huulipuna Rouge Pur Couture THE SLIM Matte Lipstick on syksyn uutuus. Neliskanttinen hylsy pyörii yhtä näppärästi kuin jos se olisi pyöreä. Monta värisävyä, Sannalla 08 Contrary Fuchsia. Pysyy hyvin koko päivän eikä kuivata huulia.

Sannan läpikuultava poolo on Wolfordin ensi kevään mallistosta

JONNA_10031.jpg

JONNA 47

Jonnan silmämeikki tehtiin yhdellä kynällä. CHANEL:n Eyeshadow-Liner-Khol kynällä voit tehdä rajaukset , sisärajaukset ja käyttää kynää luomivärinä. Helppoa ja kätevää! Valitsin sävyn 02 Bleu Nuit korostamaan Jonnan silmien sävyä. Värejä on seitsemän.

Jonnan kulmia korostin YSL:n Couture Brow Slim- kulmakynällä, josta on tullut suomen markkinoille uusi sävy nro 4, joka on harmaan ruskea. Sävy sopii meille suomalaisille erittäin hyvin, sillä onhan meidän perusvärityksemme maantienharmaa. Plussaa erittäin kapeasta kynänkärjestä ja harjasta.

ORIFLAME:n kulmakarvasävyllä lisäsin sävyä itse karvoihin. Sävyjä on kolme, vaaleasta tummaan, ja hintakaan ei päätä huimaa.

Ripsiin käytin ORIFLAME 5-IN-1 Wonder Lash XXL Mascaraa, joka on aivan mahtava tuote! Erottelee ripset kauniisti ja on sään kestävä.

Jonnan poolobody 170 e, Wolford

20181015_134953.jpg

Beauty kuvat Numi Nummelin / www.valokuvatehdas.com

Tuotekuvat ja teksti Leena Waggoner

Kaikki mallit mallitoimisto Fondista, joka lopettaa toimintansa tämän vuoden lopulla. Kiitos Fondin perustajille Eevalle ja Ekille kaikista näistä vuosista!

Mile-Style