MEET HELENA KARIHTALA, 49

Mallimme Helena Karihtala on toiminut suunnittelijana 15 vuotta omassa Interior Design Helena Karihtala Oy suunnittelutoimistossaan. Helena on tehnyt Kannustalolle useita projekteja ja mm. ollut mukana suunnittelemassa modernia talomallistoa nimeltä Harmaja, joka lanseerattiin markkinoille vuonna 2005. Vuonna 2016 Harmaja oli Kannustalon myydyin talomallisto. Tänä syksynä Kannustalo tuo markkinoille uuden 135 m2 2,0 version, jossa näkyy vahvasti Helenan kädenjälki.

Helenan esikoiskirja Sisustajan käsikirja (kustantajana Cozy Publishing) ilmestyi keväällä 2017. Kirjassaan Helena jakaa vinkkejä sisustamisesta kiinnostuneille ja kirjassa kerrotaan myös muun muassa asioista, joita sisustuksen suunnittelussa ja remontoinnissa pitää ottaa huomioon.

Helena esittelee kirjassaan myös oman asuntonsa sekä kesäasunnon, jossa kuvasimme muotijutun Mile-Stylelle.

Helena Karihtala toimii myös luennoitsijana Helsinki Design Schoolissa.

Mile-Style