MEET GEDI LINDAHL, 55

Gedi muokkaa vartaloaan ja ylläpitää kuntoaan pilateksen avulla.

Gedi työskentelee Microsoftilla projektijohtajana. Vaativaa työtä tasapainottaa pilatesharrastus, jonka Gedi vei lopulta, työn ohella, ammattitutkintoon asti. Opinnot tukevat myös kouluratsastusharrastusta, jota Gedi haluaa jatkaa vielä pitkään. ”Minulla on välilevyn pullistuma ja lievä murtuma, jonka pidän parhaiten kurissa keskivartaloa vahvistavilla harjoituksilla. Pilates mielletään helposti vähän tylsäksi lajiksi, mutta oikein tehtynä harjoitukset pistävät kunnon hien pintaan. Mitä ulkonäköasioihin tulee, mielestäni pilates on nuoruuden lähde ylitse muiden! Se parantaa ja ylläpitää ryhtiä sekä askeleen kimmoisuutta, jotka molemmat pitävät meidät nuorekkaan oloisina. Tarkoitukseni on tulevaisuudessa valmentaa pieniä ryhmiä sekä yksityisiä asiakkaita. ”

Mile-Style