About

 

Mile-Style on sivusto naisille, jotka haluavat näyttää hyvältä iästään huolimatta. Naisille, jotka etsivät inspiraatiota sekä uusia tapoja olla tyylikkäitä ja kauniita. Naisille, jotka arvostavat aina ajan hermolla pysyvää, laadukasta sisältöä.

Mile-Stylen takana toimivat lukuisista high-end editoriaaleista tutut tekijät, stylisti Mila Pentti sekä meikkitaiteilija Leena Waggoner. Heidän töitään ovat myös lukuisat mainosvalokuvat sekä tv-spotit.

 Kuva: Jouni Harala

Kuva: Jouni Harala


Mila pentti

 Kuva: Jouni Harala

Kuva: Jouni Harala

Mila Pentti valmistui vaatesuunnittelijaksi Tokiossa vuonna 1990 ja on siitä asti toiminut muodin ja mainonnan parissa Helsingissä. Suomalaisten vaateyritysten globaalin brändäämisen lisäksi Mila suunnittelee ja tekee mainos -sekä muotikuvia. Jokunen TV sarjakin on tullut tehtyä ja oma trendiohjelmakin, Fantastico, oli televisiossa jonkin aikaa. Rakas lapsi oli suomalaista kulttuuria, ruokaa ja designia käsittelevä kirja Pure, jonka Tammi julkaisi vuonna 2001. 

www.milapentti.com

Leena Waggoner

 Kuva: Jouni Harala

Kuva: Jouni Harala

Leena Waggoner valmistui meikkitaiteilijaksi Lontoossa 1989 työskenneltyään sitä ennen vuosikausia mallina ympäri maailmaa. Meikkitaiteilijan työssä matkustaminen jatkui, mutta nyt vain kameran toisella puolella. Leenan kädenjälkeä on voinut ihailla mm. Ruotsin Damernas Världissä, Feminassa, Ellessä ja myös Pure kirjassa. Vuonna 2001 Leenalle myönnettiin Glorian ”Kauneuden Gloria”-palkinto.

www.leenawaggoner.com